O. Vrabec 8. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2023 18:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováčkovský triumf na úvod sezony, Tuchoměřice loupily v Jílovišti


Branky


8. O. Vrabec (p.) - 14. E. Šahini , 60. L. Vegricht
6

Tuchoměřice se v minulé sezoně staly mistrem B třídy skupiny A, a v soutěži jsou tak v roli nováčka. První mistrovské utkání v A třídě se vydaly sehrát na horkou půdu do Jíloviště, které v minulé sezoně skončilo na pátém místě, a fotbalisty Tuchoměřic tak na úvod sezony čekal velmi těžký zápas. Utkání nabídlo vyrovnanou hru, mnoho soubojů, penaltu a ve finále radost hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrabec proměnil penaltu

Domácí Jíloviště vstoupilo do utkání výborně. Hned po pár minutách hry poslal kapitán Šorna průnikovou přihrávku na Ondřeje Waltera, a ten byl ve vápně nedovoleně zastaven. Jíloviště tak kopalo penaltu. K té se postavil Ondřej Vrabec a střelou do protipohybu brankáře Martina Kučery vsítil první gól svého týmu v nové sezoně.

 

Domácí se nadále snažili hrát aktivně, iniciativu ale na několik minut přebrali hosté.

 

Výsledkem toho byla vyrovnávací branka ve 14. minutě, o kterou se po skrumáži ve vápně postaral důrazný útočník Edis Šahini.

 

Jíloviště se v následujících minutách snažilo o kombinační fotbal a po chvíli byl blízko ke vstřelení své druhé branky v utkání Ondřej Vrabec, jeho střela na zadní tyč však pouze orazítkovala tyč Kučerovy svatyně.

 

Také autor tuchoměřického gólu byl blízko k zaznamenání své druhé branky v zápase, Šahiniho pokus z přímého kopu ale skončil rovněž na brankové konstrukci.

 

Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

 

 

Vegricht rozhodl o výhře hostů

Ve druhé půli mělo navrch Jíloviště, které se mohlo dvakrát dostat do vedení Václavem Janouškem. Nejprve se domácí fotbalista netrefil mezi tři tyče hlavou po centru Šorny a do branky nezamířil ani o chvíli později, když zakončoval po centru Františka Janouška.

 

Po čtvrthodině hry se z ojedinělé šance dostali poprvé v zápase do vedení Tuchoměřice. Lukáš Vegricht se obtočil okolo svého strážce a střelou na přední tyč překvapil domácího gólmana.

 

Ve zbytku utkání byla hra velice rozkouskovaná a příliš krásy nepobrala. I tak byli ale diváci svědky dalších gólových příležitostí.

 

Jednu takovou měl zhruba v 65. minutě Václav Janoušek, který po střele Malého doklepl balón do prázdné branky. Pomezní rozhodčí ale signalizoval ofsajdové postavení, a vyrovnání se tak nekonalo.

 

Vzápětí mohl náskok hostů navýšit Jíří Jeslínek, který však tváři v tvář brankáři nechal vyniknout gólmana Jíloviště.

 

Dvě minuty před koncem mohli domácí vyrovnat, vyložená šance ale skončila na tyči.

 

Tuchoměřice tak do nováčkovské sezony vstoupily výhrou, když porazily Jíloviště 2:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: Myslím si, že to byl vyrovnaný zápas na 1:1. Kdybychom proměnili svoje šance, tak se nikdo nemohl divit, že vyhrajeme. Soupeř dal ze tří šancí dva góly, my z pěti pouze jeden.

TJ Sokol Tuchoměřice
Petr Hejra: Byli jsme trochu ustrašení. Postoupili jsme do nové soutěže, takže jsme byli trošku v křeči. Dostali jsme rychlý gól, takže to bylo ještě horší. Pak, když se nám povedlo z rohu vyrovnat, jsme byli trošku lepší. Druhou půli už si myslím, že jsme tahali za kratší konec provazu a vyhrálo asi šťastnější mužstvo. Měli jsme trochu víc štěstí, dali jsme gól z náhodné akce a pak už jsme to dohráli.



Sestavy


TJ Jíloviště
D. Natale [-] - O. Walter [-] (61. M. Podzemský [-] ) , T. Šorna [-] (56. J. Hotový [-] ) , L. Soldát [-] (66. J. Kučera [-] ) , V. Janoušek [-] , O. Vrabec [-] , F. Janoušek [-] , A. Boruta [-] (79. J. Pospíchal [-] ) , J. Rada [-] , M. Rajnoch [-] (17. D. Malý [-] ) , M. Šmíd [-]

TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - L. Vegricht [-] (92. P. Smrž [-] ) , J. Jeslínek [-] (94. S. Jemelka [-] ) , J. Hájek [-] , E. Šahini [-] (97. R. Zavadil [-] ) , A. Valášek [-] (75. A. Kejmar [-] ) , J. Tecl [-] , F. Stehno [-] (87. J. Beran [-] ) , P. Hochman [-] , M. Majer [-] , T. Valín [-]

ŽK: 14. A. Boruta , 61. J. Hotový , 73. J. Kučera , 92. O. Vrabec - 65. A. Valášek , 68. T. Valín , 70. J. Tecl .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: ŠPICL David - DIVILEK Peter, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: remíza

Nováček v soutěži začne na půdě zkušeného a sehraného týmu. Tuchoměřice tipuji po konci sezony do top trojky, pro začátek ale ambiciózní tým nečeká vůbec nic lehkého. Tipuji plichtu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích