3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2023 18:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělá divácká kulisa v Olších sledovala kralupský triumf nad béčkem Slaného


Branky


44. T. Petr , 65. J. Kabyl , 86. M. Houška
6

Když se tyto dva celky potkaly v červnu letošního roku, bylo z toho veledůležité vítězství 4:3 pro tým ze Slaného, který se tak přiblížil k záchraně v soutěži. Dnes se obě mužstva střetla v prvním utkání sezony, na které se přišlo podívat více než tři sta diváků, a ti byli svědky triumfu domácích borců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí jako šafránu a gól do šatny

V úvodním dějství se hrála velice vyrovnaná partie, příliš šancí k vidění nebylo a hrálo se zejména ve středu hřiště.

 

První výraznější příležitost měl zhruba po půlhodině hry hostující kapitán Petr Volgner, s jeho slabým zakončením si však poradil brankář Petr Víšek, který ještě minulou sezonu strážil branku Viktorie Vestec.

 

Kralupští si v prvním poločase stejně, jako jejich soupeř, nevytvořili příliš šancí, v závěru úvodního dějství bylo však i přesto více než tři sta diváků svědkem gólu v hostující síti. Po odraženém balónu se trefila jedna z mnoha letních posil Tomáš Petr.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 1:0 pro domácí mužstvo.

Další dvě branky domácích

Druhý poločas patřil kralupským fotbalistům, kteří od zahajovacího hvizdu druhého dějství svého soupeře přehrávali.

 

Jednu šanci za druhou si sice nevytvářeli, i tak se ale v 65. minutě dočkali gólu na 2:0. Po faulu brankáře Petra Junka a následné standardní situaci se prosadil obránce Jiří Kabyl.

 

V následujících minutách se hrálo především ve středu hřiště a bez větších příležitostí.

 

Zápas uzavřela branka na 3:0, o kterou se po rohovém kopu postaral Miloslav Houška.

 

Utkání mezi Kralupy a B-týmem Slaného tak vyznělo lépe pro domácí, kteří zvítězili 3:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Luboš Černý: První mistrovské utkání nás nečekal vůbec lehký soupeř. Slánské béčko disponuje mladými hráči a jejich mužstvo přijelo výborně fyzicky připravené. První poločas byl vyrovnaný. Slaný se nás snažil napadat a hrál velmi organizovaně. My jsme působili v úvodních dvaceti minutách zakřiknutě, což bylo dáno i velkými změnami v kádru před letošní sezónou. Tým si bude teprve sedat. Na konci prvního poločasu se nám podařilo Tomášem Petrem vstřelit branku na 1:0, a to mi přišlo jako zlom v utkání. Od začátku druhého poločasu jsme byli lepším mužstvem a soupeře přehrávali, z čehož pramenily další dvě branky, které vstřelili kanonýr Kabyl a Sláva Houška. Myslím, že náš letošní cíl, kterým je umístění v TOP 5, by mohl být naplněn. Tým je vhodně doplněn a kabina je zdravá, což je dalším milníkem pro úspěšnou sezónu. Kaňkou bylo zranění Kalabišky z 52. minuty, který byl kvůli zranění pravého kolene odvezen do nemocnice. Pozitivum byla krásná atmosféra utkání, které sledovalo 314 diváků. Tohle je přesně to, co chceme. Hrát fotbal pro lidi, kteří budou zároveň odcházet spokojeni z dobrého fotbalu. Tím bych chtěl ještě jednou všem přítomným na stadionu poděkovat.

SK Slaný B
Radim Vavroch: Není moc co hodnotit, byl to takový neslaný nemastný fotbal bez šancí na obou stranách. Myslím si, že to mělo skončit tak o gól, a ne až takovýmto rozdílem. Ale prostě to tak dopadlo, ze všeho, co si domácí vypracovali, jsme dostali branku.



Sestavy


FK Kralupy 1901
P. Víšek [-] - M. Houška [-] , R. Culek [-] , J. Kabyl [-] (87. M. Řenč [-] ) - T. Chlapec [-] , P. Kalabiška [-] (53. J. Řezníček [-] ) , Š. Janíček [-] (77. J. Kulhavý [-] ) , J. Emmer [-] (80. J. Víteček [-] ) , D. Hemr [-] - L. Krejza [-] (65. S. Mařík [-] ) , T. Petr [-]

SK Slaný B
P. Junek [-] - J. Németh [-] , M. Marek [-] , M. Mareš [-] , J. Říčka [-] , M. Zelenka [-] , T. Vimr [-] , M. Pudil [-] (66. M. Nykl [-] ) , P. Volgner [-] (59. J. Kejkrt [-] ) , Z. Řehák [-] , D. Vovk [-]

ŽK: 15. Š. Janíček , 29. L. Krejza , 52. P. Kalabiška , 91. T. Chlapec , 93. M. Řenč - 24. M. Zelenka , 63. P. Junek .
Počet diváků: 314. Rozhodčí: Mrázek Radek - NERAD Vojtěch, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra domácích

Začátek soutěže bude velkým otazníkem. V Kralupech to má každý těžké a béčko Slaného nebude výjimkou. Body zůstanou po těsné výhře doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích