Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 10:15

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Gólová přestřelka ve Vestci, Spartak padl brankou v závěru


Branky


13. D. Minha , 17. D. Minha , 43. P. Ježdík , 79. J. Kolačný - 21. P. Buchta , 27. M. Srch , 46. P. Buchta
6

Viktorka Vestec skončila v minulé sezoně v tabulce na čtvrtém místě. Dnes proti ní v prvním utkání nové sezony stál nováček, a to Spartak Příbram. Zápas nabídl spoustu gólů a radost z vítězství měli ve finále domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po třech gólech na každé straně

Hned na začátku utkání měli výhodu dvou přímých kopů domácí. Nejprve obstřelil zeď Václav Ježdík, ale balón skončil na boční síti a poté byl stejně (ne)úspěšný Radim Matysík.

 

Vzápětí se ozvali hosté, jejichž rychlý protiútok v podání Kadlece s Moravem skončil v zámezí.

 

O chvíli později vychytal hlavičku hostujícímu Vošmikovi vestecký gólman Bašta.

 

Ve 13. minutě prošel na pravé straně domácí Candra, který poslal prudký centr do vápna, kam si naběhl David Minha a přesnou střelou nedal Bohuslavovi v brance hostů šanci. Viktorka tak vedla 1:0.

 

V 17. minutě neudržel po centru do vápna míč v rukavicích hostující brankář a David Minha se prosadil podruhé - 2:0 pro domácí.

 

Ve 21. minutě prohrál Maňák souboj u postranní čáry s Vošmikem, ten přihrávkou za obránce našel ve vápně volného Petra Buchtu, který prostřelil Baštu. Spartak tak snížil na rozdíl jediné branky.

 

Ve 27. minutě zachyboval vestecký Vidlička, který ztratil balón před vlastním vápnem. Z toho pramenil únik Matěje Srcha, který tváří v tvář brankáří domácích nezaváhal. Skóre tak bylo srovnáno.

 

Ve 37. minutě zahrál jeden z obránců hostů rukou v pokutovém území, a rozhodčí tak nařídil penaltu. K té se postavil Petr Ježdík, který ale pouze orazítkoval břevno Bohuslavovy svatyně.

 

Viktorku to ale dlouho nemrzelo, jelikož si ve 43. minutě vzala vedení nazpět. Odpustek za neproměněný pokutový kop v podobě gólu si koupil Petr Ježdík.

 

Do kabin se ale přeci jen šlo za nerozhodného stavu. V nastavení prvního poločasu totiž předvedl své umění Buchta, který si prostrčil balón mezi obránce a vyrovnal na 3:3.

 

Kolačný hrdinou domácích

Ve druhém poločase se hrál útočný fotbal z obou stran, brankaři ale předváděli skvělé zákroky a veškeré střely a šance likvidovali.

 

V 62. minutě unikal sám na domácího Baštu autor prvního a třetího gólu hostů Buchta, vestecký gólman ale jeho střelu vyrazil.

 

Viktorka začala v následujících minutách svého soupeře přehrávat a v 79. minutě se dostala do vedení. Po rohovém kopu Vidličky se hlavou prosadil Jakub Kolačný.

 

Další branka v podání Matysíka o chvíli později nebyla uznána pro ofsajd.

 

Vestec tak v přestřelce se Spartakem zvítězil 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Všichni jsme se těšili na první kolo nové sezony, a ještě k tomu doma. Jen jsme vůbec nevěděli, co od toho čekat. Příbram spadla z přeboru a čekali jsme, s čím přijede. Velmi, ale opravdu velmi mladý kádr byl běhavý, mladíci nešetřili krokem a byli všude rychle. Nicméně balón jsme drželi my, vypracovali jsme si i dvě vyložené šance, bohužel ale neskončily gólem. Gólem skončily až ty další a zaslouženě jsme šli do vedení 2:0. Bohužel jsme vzápětí o vedení přišli, kdy měli po individuálních chybách hostující hráči úlohu hodně lehkou. Opět jsme neproměnili penaltu, ale naštěstí jsme tři body uválčili. Dnes to bylo zasloužené, ale velmi složité vítězství. Byli jsme lepším týmem na hřišti, šancí na góly bylo taky dost, ale bohužel zůstaly nevyužity. Jsem tedy rád, že ještě jeden gól přišel a byl vítězný, jelikož Příbram zaslouží pochvalu, obzvláště sedmnáctiletý Buchta je velký talent a je škoda, že nastupuje pouze v I.A třídě.




Sestavy


TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - M. Hendrych [-] , P. Ježdík [-] (74. J. Hobza [-] ) , P. Candra [-] (74. J. Kolačný [-] ) , V. Ježdík [-] , D. Minha [-] , J. Maňák [-] (46. M. Říha [-] ) , R. Matysík [-] , V. Máče [-] , V. Vidlička [-] (84. A. Bodlák [-] ) , J. Bodlák [-] (46. J. Ptáček [-] )

Spartak Příbram
J. Bohuslav [-] - T. Prokeš [-] , M. Srch [-] (70. D. Prokeš [-] ) , M. Hejduk [-] (46. J. Pavlišta [-] ) , P. Buchta [-] , D. Drašnar [-] , V. Kadlec [-] , D. Vošmik [-] , K. Češka [-] , J. Vlasák [-] , D. Morav [-]

ŽK: 81. R. Matysík - 6. V. Kadlec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VOLENEC Jiří - BABÁK Jan, ŽÍDEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: remíza

Šlágr prvního kola. Příbram o soutěž níže nečeká na první dobrou vůbec jednoduchý zápas. Vestec je doma silný a proti Spartaku urve minimálně bod, který bude pro oba týmy důvodem ke spokojenosti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích