Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 10:15

7.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zbrojovka potvrdila roli favorita


Branky


11

Ve Velkém Meziříčí se ukázala forma obou mužstev. Hosté potvrdili svoji pozici v tabulce a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté hned od úvodních minut povrzovali roli favorita. Dařilo se jim nejen herně, ale i střelecky. Už ve 4. minutě utkání si našel Kluska přízemní centr z levé strany a z malého vápna se nemýlil - 0:1. O deset minut později se ve velkém vápně dostal k míči Gaszczyk a před bránou našel Pragra, který poslal míč do sítě - 0:2. Domácí mohli snížit, ale Hrubý famózně po rohovém kopu vychytal Mirka Malatu. Ve 28. minutě se dostali hosté do brejku na jehož konci byl Kluska, který parádní křížnou ránou nedal Lancmanovi šanci - 0:3. Na druhé straně zahrozil Votava, jehož střela skončila na tyči.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas měli hosté pod kontrolou a přidali další dvě branky. V 83. minutě Zbrojovka vyšachovala obranu Velkého Meziříčí a Pachlopník skóroval do prázdné brány - 0:4. Ten samý hráč se trefil i v druhé nastavené minutě, když se po brejku znovu trefil do prázdné brány - 0:5.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček (trenér): V kabině si řekneme, co a jak budeme hrát, ale na hřišti je vše úplně jinak. Soupeř byl lepší, ale my jsme mu to celé ještě ulehčili. Začíná se mi zdát, že proti kvalitním soupeřům jdeme do zápasu s tím, že prohrajeme.




Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - V. Hron [-] , D. Karmazín [-] , M. Malata [-] , D. Raus [-] (69. O. Chodák [-] ) , M. Malata [-] (60. D. Kolář [-] ) , L. Štourač [-] , M. Bouček [-] , M. Sysel [-] , M. Votava [-] , D. Chlup [-]

FC Zbrojovka Brno B
V. Hrubý [-] - J. Hellebrand [-] (60. O. Pachlopník [-] ) , P. Štepanovský [-] , O. Kohoutek [-] (46. P. Juritka [-] ) , P. Gaszczyk [-] (66. M. Ryšavý [-] ) , D. Peška [-] , D. Strnad [-] , F. Kluska [-] (46. F. Hlucháň [-] ) , V. Šmíd [-] , O. Prágr [-] (46. V. Kolečkář [-] ) , B. Vit [-]

ŽK: 84. D. Chlup .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Švehla Marek - PAVLAS Jiří, ŠÍMA Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Pavel Novotný
Tip experta: výhra hostů

Meziříčí je pro mě zatím velkým zklamáním a doma vysoko prohraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů