Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lanžhotě bez překvapení


Branky


9

Lanžhot dotáhl parádní sérii, když po jaru neprohrál ani na podzim!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Na těžkém terénu po dešti se hrálo složitě oběma stranám, kombinace často končily nepřesnými přihrávkami. Přesto se několik šancí zrodilo a oba týmy měly slušnou efektivitu. Už ve 12. minutě šli Lanžhotčané do vedení. Hosté sice odvrátili standardku, ale pouze na nohu kapitána Mikúška, který přízemní střelou k tyči překonal Gregovského – 1:0. Ždírec se ale nenechal zaskočit a hned v první půli se prodral do zakončení, ale ani jednou nedokázal trefit Odráškovu bránu. To domácí udeřili i ze druhé své střely mezi tři tyče. Ve 25. minutě dostal balon na levé straně do běhu Balážik a podařilo se mu ze strany obstřelit brankáře Ždírce – 2:0. Domácí moc nepůjčovali hostům balon, ale sami se v dalších šancích zatím neprosadili. Zkoušeli to Ravas, Balážik i Burac.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle byla ze strany domácích fotbalistů o poznání slabší. Počet nepřesností a faulů se zvýšil, navíc hosté se v 55. minutě dostali do hry. Jan Novotný z dobrých 25 metrů natáhl a parádně dalekonosnou střelou snížil, Odráška za jeho projektilem plachtil marně - 2:1. Jinak se ale hrálo jen mezi šestnáctkami, první roh vidělo 225 promrzlých diváků až v 70. minutě. Poslední slovo si ale vzali střídající hráči Lanžhota. Kollár byl na hřišti jen pár minut, když se dostal do úniku a ve vápně předložil balon dalšímu střídajícímu hráči Ciprysovi. Ten vstřelil levačkou svůj třetí gól a stvrdil vítězství Lanžhota - 3:1. 

 

TJ Sokol Lanžhot / web



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Jsme rádi, že jsme poslední zápas vyhráli, protože jsme samozřejmě měli v hlavě celý kalendářní rok trvající sérii bez prohry. Nevím, jestli se to v této soutěži už někomu povedlo. Za to patří klukům obdiv! Myslím si, že to v první poločase ještě nebylo vidět, že bychom to měli v hlavách, s ním jsem byl spokojený. Soupeře jsme k ničemu moc nepouštěli, měli jsme hru a balon pod kontrolou, vytvářeli jsme si šance. Ale ten druhý poločas byl z naší strany slabší, nepochopitelně jsme znervózněli, měli jsme tam velké nepřesnosti a zbytečné ztráty míče. Navíc jsme dostali takový trošku nešťastný gól. Silou vůle jsme to ale dotáhli do vítězného konce. Když se pak podívám zpětně za celým podzimem, mrzí mě některé remízy. Hlavně ta domácí s Pelhřimovem, ale i ty venkovní v Bíteši a Břeclavi. Nebýt těchto ztrát, byli bychom na tom se Zbrojovkou v zimě podobně. Kluky nyní čeká ukončená, a ještě jsem se nerozhodl, jestli budeme dva týdny trénovat a pak dáme volno, nebo to už pro letošek ukončíme. Musím nad tím ještě popřemýšlet.

TATRAN Ždírec nad Doubravou
Michal Votava (trenér): Věděli jsme, že Lanžhot je individuálně zdatný soupeř, umí to ale i kombinačně. Rozhodně jsme ale do Lanžhota nepřijeli s tím, že bychom počítali, kolik dostaneme branek. To určitě ne. Jen v úvodu jsme byli zbytečně moc zalezlí vzadu. Věděli jsem, že se tu dá bodovat, když se trochu vysuneme. Bohužel jsme dostali brzy gól po standardce, i když jsme čekali, že je budou dávat na zadní tyč. Při druhém gólu jsme jim zase otevřeli střed hřiště. Jinak si ale myslím, že jsme byli i my nebezpečným soupeřem, jen máme problém s proměňováním šancí, když už se do nějaké dostaneme. V kabině jsme si o poločase řekli, že budeme pokračovat ve vyšším napadání, aby Lanžhotčané neměli tak dobrou výstavbu hry. Museli pak víc nakopávat balony. Lanžhot se po našem snížení možná i strachoval o výsledek. Branka to byla pěkná, to je odměna pro každého hráče, když se odváží do toho takto pěkně kopnout a zapadne to tam. Nakonec nás ale domácí přece jen z brejku v závěru potrestali. I tak to byl ale jeden z našich lepších podzimní zápasů.



Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
T. Odráška [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , E. Burac [-] (81. T. Kollár [-] ) , M. Totka [-] , R. Svoboda [-] (60. N. Včelka [-] ) , T. Ravas [-] (72. R. Ciprys [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , L. Koprna [-] , J. Krč [-] , T. Milota [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Gregovský [-] - M. Najman [-] (90. Š. Kavalír [-] ) , O. Štědrý [-] (72. D. Vrána [-] ) , P. Novotný [-] , J. Málek [-] , P. Pátek [-] , D. Procházka [-] (84. P. Klimeš [-] ) , J. Novotný [-] , M. Koutný [-] (90. P. Nekovář [-] ) , J. Veselský [-] , O. Pavlas [-]

ŽK: 44. J. Krč , 89. L. Koprna - 51. O. Pavlas , 66. P. Novotný , 90. J. Málek .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: LABAŠ Roman - ZAPLETAL Jan, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 09:46

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích