1:1
(0:1)
31. O. Tupik
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

14.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov vybojoval bod


Branky


83. A. Šimon - 31. O. Tupik
10

Hosté díky proměněné penaltě dlouho vedli, ale Šimon domácím zajistil bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

První vážnější příležitost si domácí vytvořili v 19. minutě, a to když zprava přihrával před bránu Adam, Fialka však na dorážku nedosáhl a míč tak letěl do autu. Ve 23. minutě se vytáhl domácí gólman Leška, když doslova vyškrábl hlavičku hostujícího hráče, který zůstal ve vápně nepokryt. Následoval rohový kop. Ten rozehráli hosté nakrátko, domácí stihli ukopnout na další roh. Ani ten ale první branku utkání nepřinesl. O dvě minuty později vybojoval rohový kop pro domácí Homolka. Po jeho rozehrání musel do akce i hostující gólman Dutka a šanci domácích vyrazil na roh. Ten zahrával Smejkal, nadvakrát poslal do vápna dlouhý centr, pokaždé si letící balón našli hlavičkující hosté. Ve 30. minutě se opět blýskl domácí gólman Leška, když dvakrát zlikvidoval gólovou příležitost hostujícího celku. O minutu později již byl na střelu Tupika, který zůstal po rohu ve vápně na zadní tyči zcela nepokryt, krátký - 0:1. Tento stav, nepříznivý pro domácí, vydržel na ukazateli skóre až do konce první půle.

 

Domácí v závěru srovnali

Již ve 48. minutě měli domácí výhodu standardní situace z levé strany po faulu hostí. Hlavičku stopera Rajtmajera ale hostující gólman Dutka chytl. V 57. minutě zachybovala hostující obrana a byl z toho roh pro Pelhřimov. Standardní situace zůstala ze strany domácích nevyužita. Další rohový kop měli domácí v 75. minutě. Rozehrával jej Homolka, hosté centrovaný míč odhlavičkovali, také jejich pokus o brejk zůstal na kopačkách domácích borců. V 83. minutě se Pelhřimovští konečně zaradovali, zasloužené vyrovnání trefil Šimon - 1:1. Závěrečný nápor Pelhřimova přinesl rohový kop v 86. minutě, který zůstal, bohužel pro domácí, gólově nevyužit. V 90. minutě ještě střílel na hostující bránu Smejkal, úspěšný nebyl. Tlak Pelhřimova již do konce utkání branku nepřinesl, a tak se oba soupeři rozešli smírně 1:1.   FK Pelhřimov / web

 



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman (trenér): Odehráli jsme utkání na jednu bránu, dokázali jsme si úporně bránícího soupeře častokrát velmi dobře otevřít, ale v zakončení jsme byli jaloví. V první půli proti větru jsme nepůsobili jistě při odvracení centrovaných míčů a stálo nás to lacině inkasovaný gól. Hráči dřeli, stupňovali svůj tlak, k němuž přispěli oba střídající hráči, a dočkali se aspoň vyrovnání z hlavičky obránce. V poslední desetiminutovce měli šance na rozhodnutí Fialka, Šimon, Smejkal a Jiřík, ale nepadlo to tam. Remíza je vzhledem k průběhu hry a kvalitě soupeře málo, ale za dominanci ve hře s míčem mužstvo chválím.




Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
D. Leška [-] - D. Poul [-] , J. Fialka [-] , A. Hotovec [-] (64. D. Jiřík [-] ) , T. Smejkal [-] , J. Homolka [-] , M. Niederle [-] , T. Vacek [-] , L. Rajtmajer [-] , A. Šimon [-] , J. Adam [-] (74. J. Honzl [-] )

FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - T. Lát [-] , V. Wiederlechner [-] (65. S. Borzenko [-] ) , T. Trojan [-] (74. J. Špalek [-] ) , O. Tupik [-] (93. D. Tupik [-] ) , M. Pokorný [-] , M. Zarovnii [-] (93. A. Svoboda [-] ) , D. Čížek [-] , J. Cejpek [-] , O. Kvych [-] , J. Pospíchal [-]

ŽK: 40. D. Poul , 56. A. Hotovec , 81. J. Homolka , 91. M. Niederle - 83. D. Čížek .
Počet diváků: 256. Rozhodčí: Budovič Pavel - FABEŠ Roman, HÁNA Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Štancl
Tip experta: výhra domácích

Těžké utkání pro oba, přeji vítězství Pelhřimovu, protože tam hraje můj učitel ze školy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 17:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:11

Tip: výhra hostů