2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov loupil v Lanžhotě


Branky


56. M. Totka , 86. R. Svoboda - 34. D. Poul , 67. J. Fialka
11

Pelhřimov dvakrát vedl, ale domácí dvakrát srovnali a mají alespoň bod, i když byli favoritem utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Lanžhotští doléčili prakticky všechny bolístky, základní jedenáctka tak nastoupila Na Šlajsi v plné síle a nic nenasvědčovalo tomu, že by měl mít papírový favorit doma problémy. Tím spíš, že proti nim stál velice omlazený celek Pelhřimova. V 8. minutě vytáhl Koprnovu standardku brankář hostí nad břevno, to ale bylo ze strany domácích v první půle bohužel vše. Domácí sice běhali s balonem, ale jejich hra neměla myšlenku ani zakončení. A když už se domácím podařilo obranu přelstít, zastavil Ciprysa zvednutý praporek pomezního rozhodčího. A tak udeřili jako první hosté. Jako blesk z čistého nebe se ve 33. minutě poprvé dostali před Odrášku a Paul hlavou z malého vápna otevřel skóre – 0:1. To už na trávníku nebyl Bogdalík, kterého musel pro zranění nahradit na křídle Svoboda.

 

Domácí v závěru srovnali

Domácí se poprvé radovali v 56. minutě, kdy dostal v ponechané výhodě kolmici za obranu od Balážika Marko Totka, sám před gólmanem nezaváhal a vyrovnal skóre – 1:1. Jenže hosté prokázali stoprocentní efektivitu a v 66. minutě se znovu dostali do vedení. Špatnou rozehrávku domácích využil Fiala a ačkoliv Odráška jeho střelu vyrazil, ten se stejně snesl ke vzdálenější tyči – 1:2. Totka mohl vzápětí vyrovnat, jenže zase mu radost zkazil ofsajd. Domácí trenér zariskoval a poslal do útoku vysokého stopera Milotu. Právě na něj šlápl ve vápně hostující obránce a kopala se penalta. K té se postavil v 77. minutě Balážik, poslal brankáře na druhou stranu, ale sám těsně minul bránu. Vyrovnání se domácí po velkém tlaku dočkali v 86. minutě, kdy Milota nastřelil tyčku, ale balon do brány hlavou uklidil Richard Svoboda – 2:2. Konečná remíza byla zasloužená, nicméně v domácím prostředí byla pro domácí fotbalisty ztrátou.

 

TJ Sokol Lanžhot / web



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): S klidem můžu říct, že dneska to byl od nás nejhorší výkon v sezoně, nefungovalo nám vůbec nic. Neměli jsme pohyb, neměli jsme přesnost, neměli jsme balon pod kontrolou. Nefungovali jsme dobře ani dopředu, ani dozadu. Navíc nám tam v poslední době padá skoro všechno. Byl to chaos a vypadalo to, jako bychom měli v nohách zápas z předchozího dne. Myslím si, že to nebyl ani pěkný fotbal pro diváky, hrálo se bez velkých šancí, neviděl jsem žádné souvislé kombinace, sbírali jsme jen odražené balony. Všechen ten zmar vyvrcholil neproměněnou penaltou. V závěru už jsme hráli hodně na náhodu, nakopávali balony, aby nám tam aspoň něco spadlo. Jsem z toho výkonu upřímně trošku v šoku…

FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman (trenér): Před zápasem bychom bod z Lanžhota brali a vlastně ho bereme i po zápase. Měli jsme konečně i trochu štěstí, které nám v minulých zápasech chybělo. Nastoupili jsme bez šesti hráčů základu, z toho chyběli tři z obrany. Měli jsme tam pět devatenáctiletých kluků a říkal jsem jim, že to pro ně bude v Lanžhotě vyšší fotbalový level. Takový křest ohněm. Byl jsem na ně zvědavý a oni se s tím vypořádali výborně. Lanžhot jsme si načetli, viděli jsme i jejich minulý zápas na Vrchovině, inspirovali jsme se a zvolili jsme fyzicky náročnější způsob hry. Napadali jsme vysoko, abychom se nedostali pod tlak. Jenže síly postupně ubývaly. Přežili jsme sice penaltu, ale nechali jsme si v závěru vyrovnat. To byl důsledek toho, že nám opravdu docházely síly a domácí už nás tam dost točili. Pro nás je to každopádně další bod k záchraně z hřiště výborného soupeře.



Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
T. Odráška [-] - R. Ciprys [-] (68. T. Kollár [-] ) , P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , E. Burac [-] (58. T. Ravas [-] ) , M. Totka [-] , A. Pidruchnyi [-] , D. Bogdalík [-] (24. R. Svoboda [-] ) , L. Koprna [-] , J. Krč [-] , T. Milota [-]

FK Maraton Pelhřimov
D. Leška [-] - D. Poul [-] , J. Fialka [-] (91. L. Vopálenský [-] ) , A. Hotovec [-] (71. J. Honzl [-] ) , T. Smejkal [-] , J. Homolka [-] , S. Zacha [-] , M. Niederle [-] , A. Morava [-] , A. Šimon [-] , J. Adam [-] (71. B. Hána [-] )

ŽK: 83. T. Kollár , 90. T. Milota , 93. P. Mikúšek , 94. L. Koprna - 20. T. Smejkal , 42. A. Hotovec , 87. J. Honzl , 93. M. Niederle .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: Habermann Lubomír - DROZDY Luboš, BRÁZDIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 18:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 12:48
Martin Mužátko

Expert: Ladislav Kolčava
Tip experta: výhra domácích

Zde Lanžhot potvrdí roli favorita a jasně zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 09:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 16:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 12:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 19:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 12:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 03:01

Tip: výhra domácích