P. Loup 34.
1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zbrojovky bere další tři body


Branky


10

Hosté potvrdili roli favorita a zůstávají v čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V sestavě hostů se objevili i dva hráči, kteří pro karetní tresty nemohli obléci dres prvního mužstva - Roman Potočný a Adam Kronus. Mladým Zbrojovákům se i tentokrát povedlo vsítit uklidňující první gól, a na svědomí ho měl právě Adam Kronus - 0:1. Na 2:0 pro Brno upravil po dvaceti minutách Benjamin Vit. Soupeř s řadou bývalých Zbrojováků v sestavě a s Markem Zúbkem na lavičce ale dokázal snížit zásluhou Pavla Loupa. Ten byl jedním z celkově jedenácti hráčů Velké Bíteše, kteří Zbrojovkou prošli a do utkání zasáhli - 1:2.

Hosté si vedení pohlídali

Ve druhé půli se za pár minut podruhé prosadil Adam Kronus - 1:3. Definitivní podobu pak dal výsledku Vladimír Kolečkář - 1:4. Velká Bíteš přišla o svou sérii sedmi zápasů bez porážky. Brňané si naopak upevnili první pozici v tabulce, před Lanžhotem mají aktuálně čtyřbodový náskok.

 

FC Zbrojovka Brno / web

 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): Nedělní utkání nám výsledkově nevyšlo, nebylo by ale na místě být zklamán. Hráči předvedli nadstandardní výkon a dává nám to předpoklad dívat se do dalšího soutěžního období s optimismem. Mí svěřenci ukázali velké odhodlání, pracovitost i hráčské umění. Bohužel se jim nedostali odměny v podobě pozitivnějšího výsledku.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - L. Daněk [-] , F. Krula [-] (67. R. Zapletal [-] ) , R. Novotný [-] (67. J. Sznapka [-] ) , A. Merdita [-] , D. Moučka [-] (58. J. Pokorný [-] ) , T. Mrňa [-] , M. Zúbek [-] , P. Loup [-] , D. Bartoš [-] (72. M. Kozel [-] ) , T. Šperka [-]

FC Zbrojovka Brno B
V. Hrubý [-] - B. Vit [-] , V. Šmíd [-] , D. Strnad [-] , L. Kříž [-] - R. Potočný [-] (80. M. Černý [-] ) , P. Štepanovský [-] , A. Kronus [-] (80. M. Ryšavý [-] ) , F. Hlucháň [-] (66. D. Pavlík [-] ) - F. Kluska [-] (66. D. Džavoronok [-] ) , P. Juritka [-] (39. V. Kolečkář [-] ) -

Počet diváků: 270. Rozhodčí: Zelený Martin - VLK Ondřej, DOBIÁŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Adrian Merdita
Tip experta: výhra domácích

Zajímavá podívaná, ale body zůstanou v Bíteši.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů