Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brněnské derby pro Zbrojovku


Branky


10

Gólové představení před 350 diváky vyznělo lépe pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí vstoupili do zápasu v posílené sestavě, také Zbrojovka nasadila z širšího kádru áčka Divíška a Martinka. Po změně stran pak do hry zasáhl i Gaszczyk. Z minulé sestavy naopak vypadl zraněný Kohoutek a pro nemoc chyběl Juritka. V první půli padlo po jedné brance na každé straně. Do vedení šli zásluhou Vlasáka domácí, za pár minut nicméně dokázal vyrovnat David Pavlík - 1:1.

Hosté po přestávce rozhodli

Po změně stran se ještě jednou radovali Líšeňští, když se trefil jeden z hráčů, kteří prošli Zbrojovkou - Matyáš Ferlay - 2:1. Promptní odpověď si nachystal Nicolas Martinek, jehož rohový kop byl některým z hráčů jemně tečován a zapadl do sítě - 2:2. Na stranu Zbrojovky pak zápas překlopil po Martinkově centru Josef Divíšek - 2:3. V samém závěru byl bohužel vyloučen Peter Štepanovský a s nejvyšší pravděpodobností tak bude Brňanům chybět. Zbrojovka zůstává díky výhře na první pozici. A vzhledem k tomu, že uspěl i Lanžhot, uvidí ADAX INVEST Arena příští neděli souboj dvou stoprocentních týmů!

 

FC Zbrojovka Brno / web



Sestavy


SK Líšeň B
T. Modlitba [-] - D. Pašek [-] (65. M. Daněk [-] ) , I. Aldin [-] , M. Toczyski [-] , T. Weber [-] (65. O. Horký [-] ) , A. Vlasák [-] , L. Raab [-] (46. M. Ferlay [-] ) , A. Svoboda [-] (74. R. Dostálek [-] ) , J. Mezera [-] , V. Červík [-] (84. Y. Guttler [-] ) , D. Rudyk [-]

FC Zbrojovka Brno B
M. Hložánek [-] - D. Strnad [-] , O. Šlapanský [-] , J. Divíšek [-] , B. Vit [-] - P. Štepanovský [-] , V. Kolečkář [-] (46. P. Gaszczyk [-] ) , V. Šmíd [-] , O. Prágr [-] (92. D. Peška [-] ) - D. Pavlík [-] (84. F. Kluska [-] ) - N. Martinek [-]

ŽK: 89. I. Aldin , 94. R. Dostálek - 51. N. Martinek . ČK: 89. P. Štepanovský .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: LABAŠ Roman - VEJTASA Simon, MATULÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Marek Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Zbrojovka bude chtít udržet 1. místo v tabulce a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů