1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec vybojoval bod


Branky


7

Hostům stačila krátká přesilovka na to, aby v závěru vyrovnali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Dramatický zápas přinesl za chladného, skoro až podzimního počasí, spoustu žlutých karet, jednou červenou a hned dvě penalty. Ve 14. minutě dostali hosté po celkem běžném souboji v pokutovém území výhodu pokutového kopu, brankář Pelán se ale proti Vopršalovi vyznamenal a jeho střelou skvěle zlikvidoval. Hosté za své selhání brzy pykali. Ve 23. minutě domácí pronikli k brance z levé strany, míč se dostal k Novotnému, který si jej zpracoval a umístěnou střelou na bližší tyč otevřel skóre - 1:0. Do konce poločasu přišlo ještě několik šancí na obou stranách, výsledek ale zůstal stejný.

Hosté v závěru srovnali

Po změně stran se hosté snažili o nátlakovou hru, obranná činnost domácích ale dlouho fungovala bezchybně. Mezitím mohl domácí celek své vedení navýšit. Po zákroku na Novotného se sám postižený postavil k pokutovému kopu, který ale neproměnil a potom neuvěřitelně zahodil i dorážku, když snad ze tří kroků míč poslal Pánubohu do oken. V tomto okamžiku se zápas zřejmě zlomil. Hosté totiž doslova vstali z mrtvých a znovu se vrhli do útoku. Domácí hráče navíc srazil do kolen nesmyslný zákrok Mrni, který nejprve zaváhal při rozehrávce a poté šel už se žlutou kartou na kontě do hloupého skluzu, který mu po zásluze vynesl stejný kartonek znovu, což nemohlo znamenat nic jiného než předčasný odchod do kabin. Tlak hostů poté ještě více narostl, přibývalo standardních situací. A po jedné z nich, rohovém kopu, přišla v 84. minutě vyrovnávací branka. Centrovaný míč Pelán promáchl a stoper Svoboda zasadil hlavou do branky nechytatelné kladivo - 1:1. V závěru se ještě obě dvě strany snažily strhnout vítězství na svou stranu, remízový výsledek se už však nezměnil.

 

FC PBS Velká Bíteš / web



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - L. Daněk [-] , F. Krula [-] (63. M. Pokorný [-] ) , J. Pokorný [-] , R. Novotný [-] , V. Kamenský [-] (63. A. Merdita [-] ) , A. Macek [-] (84. J. Sznapka [-] ) , T. Mrňa [-] , P. Loup [-] , D. Bartoš [-] , T. Šperka [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Gregovský [-] - O. Štědrý [-] , P. Novotný [-] , J. Málek [-] , M. Vopršal [-] , J. Novotný [-] (81. D. Procházka [-] ) , D. Vrána [-] (77. P. Pátek [-] ) , M. Koutný [-] (77. P. Klimeš [-] ) , J. Veselský [-] , M. Svoboda [-] , O. Pavlas [-]

ŽK: 33. T. Mrňa , 38. L. Daněk , 47. T. Šperka , 53. F. Krula , 79. A. Merdita - 34. J. Novotný , 46. O. Pavlas , 49. M. Koutný , 52. D. Gregovský , 58. J. Veselský , 82. P. Pátek , 91. P. Novotný . ČK: 76. T. Mrňa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAYER Petr - GASNÁREK Michal, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích