1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 10:15

4.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zbrojovka si poradila s Tasovicemi


Branky


7

Domácí zvládli druhý poločas v oslabení a zápas dovedli ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Brňané toužili přidat čtvrtou výhru a velmi záhy je k tomu nasměroval Peter Štepanovský, který už v sedmé minutě otevřel skóre utkání. Po dlouhém pasu od Šmida se z levé strany hřiště dostal do zakončení a trefil se přesně do horního rohu brány - 1:0. Před pauzou přišla nicméně vážná komplikace pro domácí celek, obránce Hamza viděl z rukou sudího červenou kartu a Zbrojováci dohrávali v oslabení. 

Domácí si vedení pohlídali

I přesto nakonec domácí dokráčeli k výhře a zůstávají tak nadále bez bodové ztráty.

 

FC Zbrojovka Brno / web



Ohlasy k zápasu


FC Zbrojovka Brno B
FC Zbrojovka Brno (web): B r n o - Brněnský B tým potvrdil dobrý vstup do soutěže i ve čtvrtém utkání. Na domácím hřišti v Bystrci porazil Tasovice 1:0, byť více než poločas dohrával oslaben. O výhře rozhodl svým pátým gólem Peter Štepanovský.

TJ Sokol Tasovice
Milan Volf (trenér): Mrzí mě, že jsme prohráli jedinou, zbytečnou brankou, když jsme na půlce soupeře dali riskantní přihrávku, přišli jsme o míč a z brejkové situace se neuvěřitelně trefil Petr Štěpanovský. V prvním poločase byl soupeř více na míči, my jsme bránili pozorně a podnikali nebezpečné brejky. Těsně před přestávkou před vápnem podrazil Pavla Lapeše domácí Hamza a následovalo jasné vyloučení a trestný kop, který se nám nepodařilo využít. Druhý poločas, v početní výhodě, vypadal obráceně, když jsme udávali tempo hry my a naopak soupeř podnikal velice rychlé, nebezpečné brejky. Bohužel soupeř nám nedovoloval dostat se do nějaké větší šance, tak jsme v závěru stáhli hru na tři obránce a posílili útok, ale ani to nevedlo k nějakému většímu ohrožení branky domácích. Akce jsme řešili zbrkle, nepřesně a bez důrazu a tak domácí přestáli naši závěrečnou snahu o vyrovnání. Herně se mně kluci opět dnes líbili, ovšem scházela nám větší rvavost a důraz okolo vápna soupeře a v něm. Nakonec asi škoda, že těsně před přestávkou nám domácí díky vyloučení zabránili vyrovnat. Musím uznat, že soupeř byl velice fyzicky a fotbalově kvalitní a druhý poločas perfektně odbránil naše akce a ukázal, že ne náhodou vede naši divizní skupinu.



Sestavy


FC Zbrojovka Brno B
V. Hrubý [-] - J. Hamza [-] , D. Strnad [-] , O. Šlapanský [-] , B. Vit [-] - P. Štepanovský [-] , O. Prágr [-] (75. V. Kolečkář [-] ) , V. Šmíd [-] , O. Kohoutek [-] (93. D. Peška [-] ) , N. Martinek [-] (46. P. Juritka [-] ) - D. Pavlík [-] (46. F. Kluska [-] ) -

TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - R. Švarc [-] (83. A. Ryška [-] ) , M. Garčic [-] , M. Moravec [-] , P. Štancl [-] (72. P. Bakaj [-] ) , M. Blahoudek [-] (83. D. Odehnal [-] ) , P. Lapeš [-] , P. Šuba [-] (72. J. Vašina [-] ) , T. Navrátil [-] , L. Hrazdílek [-] , P. Železný [-] (62. L. Císař [-] )

ŽK: 18. P. Štepanovský , 41. J. Hamza , 73. P. Juritka , 79. O. Kohoutek , 91. V. Kolečkář , 92. F. Kluska - 62. M. Blahoudek , 75. M. Moravec . ČK: 43. J. Hamza .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: Drozdy Luboš - VLK Ondřej, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích