1:3
(1:2)
1. J. Pokorný
16. R. Novotný (p.)
78. V. Borýsek (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 10:15

3.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš veze tři body


Branky


35. M. Malacka - 1. J. Pokorný , 16. R. Novotný (p.) , 78. V. Borýsek (vl.)
13

Hosté konečně zabrali a slaví první body v nové sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V tradičním dopoledním čase předvedli bítešští hráči v Břeclavi doslova raketový start. Domácí diváci se ještě ani nestačili usadit na svých sedačkách a hostující výběr vedl díky brance Jana Pokorného hned v 1. minutě - 0:1. Vstřelená branka mužstvo povzbudila a další odměna přišla brzy. V 15. minutě domácí brankář Fibingr zastavil útok jen za cenu faulu v pokutovém území a nařízenou penaltu proměnil R. Novotný - 0:2. Teprve poté se k prvním příležitostem propracovali i domácí a jednu z nich v 35. minutě využili, když se trefil Malacka - 1:2. 

Hosté si vedení pohlídali

Po změně stran se domácí snažili o vyrovnání, hosté ale soustředěným výkonem kontrolovali průběh zápasu a neustále hrozili z rychlých protiútoků. A nakonec se dočkali i pojišťující třetí branky, kterou vstřelil domácí Borýsek v 78. minutě, jenž se trefil do vlastní branky - 1:3. 

 



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Vladimír Malár (trenér): Utkání ovlivnila brzká branka, po které jsme se nedokázali dostat do zápasu. Zvedli jsme se před přestávkou a věřil jsem, že druhá půle bude naše. To se ale nestalo. Musíme se zlepšit a zabrat už ve středu v dohrávaném zápase se Zbrojovkou.




Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - F. Mazuch [-] , T. Trčka [-] (57. T. Vocílka [-] ) , F. Grábl [-] (87. M. Tesař [-] ) , M. Malacka [-] , D. Ryšavý [-] , M. Kriston [-] (57. N. Havlena [-] ) , M. Mikáč [-] , C. Hynek [-] , R. Knotek [-] (77. V. Borýsek [-] ) , Š. Herman [-] (77. M. Křešťák [-] )

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - P. Loup [-] , J. Sznapka [-] (62. F. Krula [-] ) , A. Macek [-] (62. M. Pokorný [-] ) , V. Kamenský [-] (73. D. Moučka [-] ) , T. Mrňa [-] , R. Novotný [-] (73. A. Merdita [-] ) , D. Bartoš [-] , L. Daněk [-] , T. Šperka [-] , J. Pokorný [-]

ŽK: 15. D. Fibingr , 42. Š. Herman - 44. J. Pokorný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PROKŮPEK Kamil - ZELENÝ Martin, HAVRLANT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Patrik Soukup
Tip experta: výhra domácích

Výhru si připíše Břeclav.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích