3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lanžhot si poradil s Tasovicemi


Branky


9

Lanžhot má po dvou kolech šest bodů. Tasovice zůstávají na nule.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Lanžhot zakončoval anglický týden domácím utkáním proti neoblíbenému soupeři z Tasovic. Ze základní sestavy vypadl trenéru Hílkovi pro zranění z pohárového utkání kanonýr Burac, kterého zastoupil na hrotu Ravas. A další změnu sestavy musel kouč Lanžhota řešit hned po třech minutách hry, kdy pro zranění ze souboje musel odstoupit rychlík Šenk, a nahradil ho na křídle také rychlonohý Svoboda. „Tasanda“ se po oťukávacím úvodu na Šlajsi prezentovala nepříjemnou hrou, která domácím moc neseděla. Hosté bez problémů odráželi centry a průniky, sami se nebáli zaútočit. Lanžhotu tak trvalo více než dvacet minut, než se vůbec dostali k přímé střele. Ale byla hned gólová! Zkušený Ciprys to vzal na sebe, obešel středem dva obránce, následně i brankáře Koukala a zakončoval do prázdné brány – 1:0. Do konce první půle měli domácí ještě několik nepříliš nebezpečných střel, se kterými si strážce svatyně Tasovic snadno poradil.

 

Domácí si vedení pohlídali

Tasovice, kterým tentokrát na střídačce chyběl hlavní kouč Volf, do druhé půle vletěla jako uragán. Zchladit je mohl hned zkraje Ravas, ale Koukal jeho střelu vytáhl konečky prstů na roh. Hosté se přeci jen dočkali vyrovnání. V 52. minutě se trefil do protipohybu Odrášky Štancl – 1:1. Radost Tasandy z vyrovnání však trvala jen chvíli, po hodině hry gólman hostí sice vyrazil střelu Krče, ale jen k Ravasovi, který vrátil Lanžhotu vedení – 2:1. Nervózní utkání nedohrál tasovický Vašina, který zamířil v 73. minutě po druhé žluté předčasně do sprch. Domácí toho okamžitě využili a zasadili oslabenému soupeři třetí ránu. V 77. minutě zachytil Balážik rozehrávku stopera a řítil se sám z úhlu na gólmana. Toho umně obstřelil a dal domácím potřebný klid – 3:1. Ti už se v závěru zápasu proti oslabenému soupeři fotbalem vyloženě bavili, i přes množství kombinací už ale další branku nepřidali.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Tasovice jsou pro nás výsledkově už delší dobu nepříjemným soupeřem. Dnes jsme byli prvních dvacet minut působili unaveným dojmem, nevím, jestli je to úterním utkání, ale měli bychom zvládnout dvě utkání za týden. Dlouho nám trvala rozehrávka, pomalu jsme přistupovali k soupeřům. A chyběl klid v kombinaci, takže jsme tolik nekontrolovali hru. Až herní kvalitou jednotlivců jsme to utkání zvrátili. Rozhodlo, že jsme se po vyrovnání psychicky nepoložili, to kluci zvládli skvěle, rychle jsme vstřelili další gól na dva jedna. Se třemi body je spokojenost, trošku nás mrzí zranění hráčů, ale nemáme zase tak úzký kádr, abychom se s tím nedokázali vypořádat.




Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
T. Odráška [-] - R. Ciprys [-] (75. T. Kollár [-] ) , P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , M. Totka [-] , P. Šenk [-] (5. R. Svoboda [-] ) , T. Ravas [-] , A. Pidruchnyi [-] , L. Koprna [-] , J. Krč [-] , T. Milota [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - R. Švarc [-] , J. Vašina [-] , M. Garčic [-] (77. L. Císař [-] ) , M. Moravec [-] , P. Štancl [-] (66. P. Bakaj [-] ) , M. Blahoudek [-] , P. Lapeš [-] , T. Navrátil [-] , L. Hrazdílek [-] (46. P. Šuba [-] ) , P. Železný [-] (61. A. Ryška [-] )

ŽK: 31. P. Mikúšek , 66. M. Totka , 92. D. Bogdalík - 38. M. Garčic , 56. P. Šuba , 64. J. Vašina . ČK: 74. J. Vašina .
Počet diváků: 435. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - MAYER Petr, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích