2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Divize C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Precizně zahrané přímáky dovedly Ústí nad Orlicí k výhře nad Čáslaví


Branky


9

V rámci 4. kola Fortuna Divize C zavítal do Ústí nad Orlicí tým Čáslavi. Domácí výběr dokázal zvítězit poměrem 2:0. Utkání ovlivnilo vyloučení hostujícího Jakuba Pecy už v 19. minutě. Skóre zápasu otevřel svým prvním gólem v letošní sezóně Josef Stránský, ve druhém poločase potvrdil vítězství Ústí nad Orlicí Jan Bednář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neskutečné dusno a horko provázelo sobotní klání TJ Jiskra Ústí nad Orlicí proti FK Čáslav. Hosté přijeli s jasným cílem uhrát minimálně bod. Jejich defenzivní záměry však doznaly velké trhliny v 19. minutě, kdy po obrovské hrubce stoperů v poli získal míč Tomáš Sokol a postupoval sám na gólmana. Těsně před vápnem zatáhl za záchrannou brzdu Jakub Peca a byl vyloučen. Ještě hůře pro Čáslav bylo po následném přímém kopu, který zahrával Josef Stránský. Míč se od spojnice tyče a břevna svezl po síti za čáru – 1:0. Po inkasovaném gólu se oslabení hosté snažili držet co nejvíce míč a nepouštět Ústí do trvalého tlaku. Tento záměr se jim vcelku dařil, protože ve finální fázi chyběla Jiskře myšlenka a důraz. Výjimkou byla situace z 34. minuty, kdy přesný centr Tomáše Hynka zpracoval na prsa Sokol. Jeho střela ale skončila těsně vedle. Krátce poté musel Sokol střídat, neboť jeho další pohyb výrazně ovlivňoval zákrok předcházející prvnímu gólu. V závěru prvního dějství se po další akci Hynka neprosadil ve 41. minutě Jan Souček. Poté poprvé a zároveň i naposledy vážněji zahrozili hosté, střela Jiřího Čuchala šla ale těsně nad břevno. Když se ve 45. minutě neujala ani rána Patrika Chlebouna z 25 metrů, kterou kryl gólman David Vyhnánek, odcházeli aktéři utkání do kabin za poločasového výsledku 1:0.

 

Obraz hry se nezměnil ani po přestávce. Domácí marně kroužili kolem hostujícího vápna, do zakončení je čáslavská obrana nepouštěla. V 61. minutě se ale hosté dopustili dalšího faulu před vápnem. K exekuci přímého kopu se tentokrát postavil Jan Bednář a také jeho projektil skončil v šibenici – 2:0. O chvíli později mohla Jiskra zvýšit na 3:0, hlavičku Bednáře po ideální přihrávce Hynka ale z brankové čáry vyhlavičkoval jeden z hráčů Čáslavi.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Skácel, sekretář klubu: Věděli jsme, že soupeř má problém s kombinací a dělá velké chyby. Celý zápas jsme měli pod kontrolou a zaslouženě vyhráli 2:0. V prvním poločase jsme promarnili několik šancí. Kdyby skončil 3:0, nikdo by se nemohl divit. Ve druhém poločase to vypadalo úplně stejně, soupeř si nevytvořil téměř žádnou šanci. Hosté si od začátku utkání stěžovali na rozhodčího a hráli zákeřně. Čáslav jenom potvrdila, že v loňské sezóně regulérně sestoupila a zachránila se jen díky tomu, že z nižší soutěže nechtěl nikdo postoupit.




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jeřábek [-] - R. Tichý [-] (68. K. Vašek [-] ) , T. Hynek [-] (68. P. Tchanturia [-] ) , J. Bednář [-] (81. J. Kozák [-] ) , T. Sokol [-] (38. F. Faltus [-] ) , J. Stránský [-] , J. Souček [-] , P. Langer [-] (81. O. Mikulecký [-] ) , V. Špatenka [-] , P. Chleboun [-] , T. Hrnčíř [-]

FK Čáslav
D. Vyhnánek [-] - F. Konyvka [-] , J. Hannich [-] (61. V. Bašek [-] ) , J. Peca [-] , O. Hajník [-] , J. Štichauer [-] , A. Chábera [-] (72. L. Mach [-] ) , M. Ráliš [-] , A. Ronovský [-] (61. L. Kraj [-] ) , P. Mráz [-] , J. Čuchal [-] (61. V. Junek [-] )

ŽK: 58. J. Čuchal , 61. O. Hajník . ČK: 19. J. Peca .
Místo: Ústí nad Orlicí. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Machýček Lukáš - ŠTEFAN Michal, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích