0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 13:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na dva góly Šnídla nenašla Jesenice odpověď


Branky


13

Městečku se na jesenickém hřišti zase tolik nedaří, což hrálo před výkopem do karet především domácím. Jesenice chtěla vyhrát, ale to by musela zejména v prvním poločase hrát úplně jinak. Právě v první polovině rozhodlo Městečko o svém vítězství dvěma góly a zbytek utkání si zkušeně pohlídalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězné góly Šnídla

Jesenici se nepovedlo dobře vstoupit do zápasu a hráči domácího celku se dlouho hledali. Přihrávky nebyly přesné, vázla kombinace a míč létal daleko více ve vzduchu než aby jezdil při zemi. Městečko se postupně dostávalo více do hry a začalo být nebezpečné. Otcovský svou šanci nevyužil, když kousek před Flajšingrem poslal míč na branku, jeho parťák z útoku byl ale úspěšnější.

 

Po půl hodině hry udeřil Šnídl poprvé. Otcovský dostal na hostujícího kanonýra přesný míč do šestnáctky, ve které se bývalý futsalový reprezentant blýskl krásným lobem přes Flajšingra, kterým otevřel skóre - 0:1. Netrvalo dlouho, Šnídl přidat po kombinační jednoduché akci přesným zakončením další zářez a s jesenickými hráči to nevypadalo vůbec dobře - 0:2. Ohnivec měl dobře fungující obranu v čele s dobře hrajícím Kolískem, který si dirigoval vše před sebou a vše šlapalo tak, jak mělo.

Druhá půlka bez gólu

Hra Jesenice se do druhého poločasu o něco zvedla. Na domácích byla vidět chuť s utkáním něco udělat, pomohlo i trojité střídání, ale výsledkem veškeré změny byla jediná šance, kterou ale jeseničtí hráči nevyužili. Centrovaný míč prolétl přes celé vápno a na zadní tyči nebyl kdo, aby ji zavřel a podepsal se alespoň pod kontaktní a čestný gól.

 

Městečko si nadále drželo vedení a dokázalo si vytvořit také pár zajímavých možností, další branku ale Ohnivci už nepřidali. To je však nemuselo mrzet, protože z jesenického hřiště vezou všechny body. A nutno říci, že zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Petr John, kapitán: Od Městečka jsme dostali lekci z fotbalovosti. První poločas jsme hráli tragikomicky, nakopávali jsme míče a nic jsme si pořádně nevytvořili. Městečko nás dokázalo ve třech lidech přehrát. Druhý poločas byl z naší strany trochu lepší, vytvořili jsme si i šanci, kterou jsme ale bohužel neproměnili. Městečko zaslouženě vyhrálo.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Na Jesenici se nám nikdy moc nedařilo. Po celý zápas jsme ale byli lepší a po dvou slepených gólech jsme zaslouženě vyhráli. Měli jsme i další šance, ale ty jsme už nevyužili.



Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - D. Jeníček [-] , T. Horvát [-] , K. Pros [-] , R. Bešík [-] , P. John [-] , M. Pacourek [-] , M. Kovář [-] (46. S. Pfejfer [-] ) , J. John [-] (46. D. Brda [-] ) , V. Bouda [-] (46. J. Pfejfer [-] ) , J. Mutínský [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - V. Prokop [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , J. Ryba [-] (75. M. Klymov [-] ) , O. Kolísek [-] , R. Otcovský [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , J. Jůna [-] , T. Heger [-] (66. Z. Bok [-] )

ŽK: 60. D. Brda , 79. J. Mutínský - 69. J. Jůna , 79. R. Otcovský .
Hráči zápasu: O. Kolísek , P. Šnídl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHATÝ Petr - KOZÁK Lubomír, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra domácích

Jesenice na svém velkém hřišti umí. Městečko má velmi zkušené mužstvo a pokud se sejde včetně Šnídla a Urbana, tak může porazit každého, každopádně si myslím, že domácí svůj zápas zvládnou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích