6:1
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ze špatného výkonu zavidovského béčka těžila Kněževes


Branky


20. A. Sekyra (vl.) , 25. M. Miksa , 40. L. Malafa , 42. J. Vrábík , 58. L. Malafa , 66. M. Miksa - 50. J. Klouček
13

Tak tohle se hodně nepovedlo. Nejen že rezervní tým Zavidova předvedl v Kněževsi hodně špatný výkon, kvůli zranění navíc přišel o dva velezkušené hráče a marodka se o to více rozšířila. Domácí těžili z prvních dvou branek, které jim soupeř nabídl a poté si utkání pohlídali až do závěrečného hvizdu, po kterém brali velmi cenné body k záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studená sprcha

Zápas nabídl hned na svém začátku velmi nepříjemný moment. V 5. minutě musel ze hry odstoupit Krejčí, kterému bez cizího zavinění mimo souboj praskla achilovka a zápas pro něj hodně rychle skončil. Béčko Zavidova se na hřišti hledalo, což hrálo do karet domácímu celku, který musí řešit záchranářské trable. Gólově do zápasu vstoupila lépe právě Kněževes. Ve 20. minutě si provizorní brankář Sekyra ve snaze vyboxovat míč poslal centr z rohového kopu za svá záda a první gól byl na světě - 1:0.

 

O pět minut později to byl znovu zavidovský brankář, který doslova věnoval soupeři gól. Až moc laxní rozehrávkou dal čuchnout Miksovi, který situaci dohrál, sebral hostujícímu brankáři míč a pohodlně ho dopravil do vlastní branky - 2:0. A aby toho nebylo málo, krátce před půl hodinou odehraného času musel ze zdravotních důvodů odstoupit také Daniel Štiller a se zavidovským béčkem to nevypadalo vůbec dobře...

 

Do kabin dostal hostující B-tým ještě dva údery. První přišel po přesném přízemním centru do náběhu na Malafu, který si při zakončení počínal zkušeně a nedal Sekyrovi šanci - 3:0. Druhý přišel po krásném centru ze strany od střídaček, který zalepil Vrábík a podél Sekyry definitivně stanovil konečné poločasové skóre - 4:0. Pro B-tým Zavidova pěkně studená sprcha... Kněževes znovu ukázala, jak se má hrát o záchranu.

Jeden gól byl málo

Ve druhém poločase přilétla alespoň jedna zavidovská vlaštovka. V 50. minutě dokázal Procházka vyrazit propadlý centr, pouze však do míst, kde byl s dorážkou do odkryté branky připravený Klouček - 4:1. Neuběhla ani hodina hry a Kněževes přidala pojistku. Nedůraz v hostující obraně zužitkoval Malafa, který doklepl odražený míč po rohovém kopu za brankovou čáru a rozhodl o tom, že důležité tři body k záchraně zůstanou na domácím hřišti - 5:1.

 

A když se v 66. minutě uvolnil Malafa kolem bránícího hráče a překonal z mírného úhlu Sekyru přízemní střelou, bylo hotovo - 6:1. Zavidov udělá nejlépe, pokud na tento zápas zapomene a bude se soustředit na další utkání. Zápas blbec pro Zavidov skončil, Kněževes si do závěrečného hvizdu své vedení držela a po konci se mohla zaslouženě radovat.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: Tentokrát se mi zápas hodnotí dobře. Sice jsem musel opět improvizovat se sestavou, ale celý zápas jsme měli pod kontrolou a zaslouženě vyhráli. V soupeřovo brance nastoupil hráč z pole a to se projevilo u našich prvních dvou branek, které nás uklidnily. Kaňkou zápasu bylo zranění Milana Krejčího, kterému praskla bez cizího zavinění achilovka. Tímto chci jménem celého týmu Kněževsi popřát Milanovi brzké uzdravení a co nejrychlejší návrat na fotbalové hřiště.

FC 05 Zavidov B
Martin Havel, trenér: V první řadě bych chtěl říct, že jeden nejmenovaný pán, co chodí po Rakovníku a říká, že jsme to Kněževsi prodali, tak že se to nezakládá vůbec na pravdě. Ve druhé řadě bych chtěl říct, že přístup některých hráčů, kteří nechodí pořádně trénovat a mají problémy se životosprávou před zápasem, je k zamyšlení. V Zavidově máme hodně zraněných hráčů a sestavu jsme dávali dohromady i s ohledem na zápas A-týmu, takže jsme některé hráče do zápasu vůbec nedávali a dostali prostor hráči z lavičky, což bylo znát na kvalitě. Já jsem musel po osmi měsících nastoupit, abychom to dali dohromady. Hned po pár minutách se nepříjemně zranil Milan Krejčí, po něm si obnovil zranění i Dan Štiller, takže další dva hráči jsou mimo. Klukům z Kněževsi gratuluji k vítězství. Koukatelný zápas to ale vůbec nebyl, my jsme nepředvedli vůbec nic. Půl roku se prezentujeme pěkným fotbalem a poslední zápasy si to takhle kazíme.



Sestavy


FK Kněževes
P. Procházka [-] - R. Hertl [-] , M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] (73. J. Žemlička [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , J. Kříž [-] (83. M. Vršecký [-] ) , P. Čihař [-]

FC 05 Zavidov B
A. Sekyra [-] - M. Krejčí [-] (5. M. Havel [-] ) , M. Havel [-] , E. Pšenička [-] , J. Křivohlavý [-] (73. T. Korčák [-] ) , J. Klouček [-] , D. Štiller [-] (29. R. Samson [-] ) , J. Hanych [-] , M. Horvát [-] , T. Diepold [-] , M. Zuda [-]

ŽK: 81. J. Kříž , 84. J. Vršecký - 35. M. Havel , 67. M. Horvát .
Hráči zápasu: L. Malafa , M. Miksa .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - SVOBODA Dominik, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra hostů

Domácí budou posilněni výhrou nad Olešnou a budou chtít body potvrdit. Zároveň ale Zavidov čeká na zápas, kde si vezmou všechny tři body. Rezerva Zavidova hraje hezký fotbal pod taktovkou Martina Havla a tentokrát už budou brát výhru.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích