B. Malček 42. (p.)
B. Malček 90. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatický zápas mezi Slavkovem a Kylešovicemi


Branky


42. B. Malček (p.) , 90. B. Malček (p.) - 81. P. Wzientek
3

Zápas třetího a čtvrtého týmu tabulky nabídnul od začátku kvalitní zápas. Slavkov se díky výhře posunul na třetí místo tabulky právě před soupeře z Kylešovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a červená karta v prvním poločase

Hru hostujících Kylešovic řídil zkušený Čavera, ale veškeré jejich šance byly střely z dálky a s tou největší z 20. minuty si poradil výborný Borč ve slavkovské brance. Největší slavkovskou šanci měl na noze v 30. minutě Cahel, ale odražený míč netrefil v pokutovém území dobře. Ve 40. minutě šli hosté do deseti, kdy se nechal zbytečně po dvou žlutých vyloučit hostující Došla. Slavkovští se dočkali na konci prvního poločasu, kdy byl po centru ve vápně sražen domácí Cahel a nařízenou penaltu bezpečně proměnil ve 41. minutě domácí kapitán Malček.

 

Slavkov vstřelil vítězný gól ke konci zápasu

Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu jako první a hrálo se nahoru dolů. Hosté hráli v deseti, ale ani to je neodradilo a výsledkem byl vyrovnávací gól. Wzienteka v 81. minutě, ke kterému se dostal míč po akci na pravé straně hřiště, nedal Borčovi žádnou šanci, kdy střelu umístil po pravé ruce brankáře. Už to vypadalo, že se obě mužstva rozjedou remízově, když se po centru do vzduchu perfektně vyšplhal domácí Slavík a hlavičkou trefil míč přímo do růžku hostující branky mimo dosah brankáře, kde ho rukou vyrazil hráč Adamczyk, který za to dostal červenou kartu. Míč si vzal opět domácí stoper Malček a silnou střelou k tyči nedal v 90. minutě hostujícímu brankáři Pekárkovi žádnou šanci.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
D. Borč [-] - B. Malček [-] , D. Cahel [-] , T. Rubý [-] , D. Slavík [-] - A. Žilka [-] , J. Král [-] , P. Baier [-] , R. Klement [-] - M. Gavenda [-] , A. Najser [-]

FK Kylešovice
D. Pekárek [-] - A. Beránek [-] , F. Kadeřábek [-] , V. Černohorský [-] , E. Gina [-] , P. Wzientek [-] , A. Štibraný [-] , P. Čavera [-] , J. Hoferek [-] , T. Felkel [-] , E. Adamczyk [-]

ŽK: 65. M. Slunský , 70. M. Gavenda , 84. D. Borč - 7. M. Došla , 67. A. Beránek , 88. A. Štibraný . ČK: 44. M. Došla , 90. E. Adamczyk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PŘIKRYL Tomáš - KOVALČÍK Michal (N), ONDERKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Vojtěch Glos

Expert: Jan Hanslík
Tip experta: výhra domácích

Slavkov zabojuje se silným soupeřem a všechny body zůstanou doma.