Nebory nepřipustily žádné komplikace


Branky


4

Od prvních minut bylo vidět, že přijel tým, který ví co chce hrát a Nebory nepřipustily žádné komplikace

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebory v první půli ukázaly proč jsou první v OP a zaslouženě vedly

Od prvních minut bylo vidět, že přijel tým, který ví co chce hrát. První pořádná střela na bránu a hned se měnilo skóre. Již ve 4.min brankář domácích střelu vyrazil před sebe, kde na dorážku Marka Godfryda byl krátký 0:1. Ve 13.min po rychlé kombinaci středem hřiště a následnou tvrdou a přesnou ránou posílá hosty do dvoubrankového vedení David Lipowski 0:2.

 

 

Bukovec se osmělil vyrovanl hru a hrálo se nahoru dolů. Pro domácí přišla tvrdá rána na konci poločasu. David Lipowski křížným pasem nachází přesně Jana Kreželoka, který zakončuje sám proti brankáři 0:3. Nebory v první půli ukázaly proč jsou první v OP a zaslouženě vedly. Ikdyž Bukovec herně nebyl pozadu, tak ve skóre zaostával o tři branky. 

 

 

 

 

 

Domácí se nevzdali, ale hosté skóre ještě navíšili

Druhou půli začali domácí aktivněji, ale branku to nepřineslo. Neborům naopak ANO. V 59.min David Lipowski další povedenou střelou zvyšuje náskok hostů už na rozdíl 4 branek. A když využívá o dalších pár minut později zaváhání obránců Bukovce Marek Godfryd vedení narostlo na 0:5.

 

 

Bukovecké hráče poté skvělými zákroky vychytal nejprve David Misiorz a pak i "náhradník" Benjamin Kreželok. A když se Bukovec z velké snahy a z dobrých šancí nedokáže prosadit, končí zápas hrozivým a taky krutým výsledkem pro domácí 0:5.

 

 

Autor fotografií je Bogdan Patola , děkujeme !!! 



Ohlasy k zápasu


TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok ( hráč): ,,Nebory nám ukázala v čem je jejich síla. Rychla kombinační hra v jejich podání byla dneska velmi účinná. Hosté zaslouženě vyhráli. Nejlepším hráčem hostů byl D. Lipowski, který dal dvě branky a dvě asistence. I když jsme herně nezaostávali, tak bylo hodně momentů, kde byla hlavně kvalita na straně hostů. Dneska jsme na vítězství neměli. Celé jaro se trápíme, hlavně pak v koncovce, herně to taky není dobré a když se přidá několik omluvenek, tak to je na výkonu týmu znát. Neborům gratuluji k vítěztví v OP, které už si nenechají vzít a za hru, kterou předvádějí si to plně zaslouží !!! Přeji brzké uzdravení mladého J. Chlebka, který si bohužel v souboji se mnou vyhodil koleno !!! ´´

TJ Nebory
Václav Rufer (předseda): ,,Na utkání do Bukovce jsme jeli bez několika zraněných hráčů. Toto utkání jsme řadili mezi ty těžké, protože víme, že Bukovec to doma umí. Je mezi nama velká rivalita, ale v tom dobrém smyslu. Velmi dobře připravené hřiště dalo základ naší hře, kterou jsme osladili hned dvěma góly Lipovského a Gotfryda v prvních 15. minutách. Domácí i přes snahu hrát s námi technický fotbal, byli vždy krůček pozadu, ale jejich zarputilost se nedala upřít. Po celé utkání jsme předváděli kolektivní výkon a šli jsme si za vítězstvím. Doslova ne konci prvního poločasu vstřelil krásnou branku Janek Kreželok. Druhý poločas se dohrával v dobrém tempu a my jsme ještě přidali dvě branky. Jedinou nepříjemností je zranění dalšího hráče a to Jardy Chlebka ml. Už nám chybí k postupu jenom jedno vítězství, které snad uhrajeme proti Písku.´´

Počet diváků: 125. Rozhodčí: KIELAR Jakub - CHREN Michal, POKORNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Smítal

Expert: Zdeněk Skotnica
Tip experta: výhra hostů

Hosté míří k postupu a nepočítám s tím, že by zrovna v Bukovci ztratili body.

David Smítal

Expert: Zdeněk Skotnica
Tip experta: výhra hostů

Hosté míří k postupu a nepočítám s tím, že by zrovna v Bukovci ztratili body.