4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sýkořice slavila posvícení i výhru


Branky


0

Předzápas mistrovského utkání obstaral zajímavý souboj staré gardy Sýkořice s týmem Dolních Chaber. Pak přišel na řadu očekávaný mač Sýkořice se Sokolem Srbeč, kde za krásného počasí a početné divácké kulisy padly 4 góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již brzy odpoledne na pažit v Sýkočici vyběhla jedenáctka staré gardy Sýkořice, která změřila síly s týmem Dolních Chaber. Ve velmi přátelské atmosféře nakonec zvítězili domácí borci poměrem 4:2. 

 

V 16:30 odstartoval souboj o mistrovské body, domácí přijel prověřit Sokol Srbeč. Krásné počasí nalákalo stovku diváků a ti mohli vidět nejen 4 góly, ale také byli svědky spousty nepromněněných šancí. Stínem utkání bylo zranění hostujícího kapitána Karla Kratiny, po kterém Srbeč dohrávala v deseti.  Celý sýkořický tým i my přejeme brzké uzdravení.

 

Od prvních minut se domácí snažili na soupeře tlačit a napadat jeho rozehrávku. Což se dařilo velmi dobře a hned v úvodu zápasu vsítil Martin Vančura a poslal svůj tým do vedení 1:0, když se z velkého vápna střelou o břevno. V první půli se Sýkořice radovala ještě jednou a to ve 21. minutě,  kdy Karel Prach poslal pěknou střelu za záda Lukáše Bardoňe. I přes celkový tlak domácích, kterým se ale nedařilo zakončení první poločas skončil 2:0. Deset minut po začátku druhé půle se domácí fanoušci radovali po třeří. Zvýšil opět Martin Vančura, kterému předložil před prázdnou bránu Karel Prach. Vzápětí se po centru Martina Hříbala zavěsil do vzduchu Jiří Jirátko a skóroval počtvrté, a naposledy.



Sestavy


Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - J. Lauber [-] , J. Šulc [-] , L. Voráček [-] (52. M. Linc [-] ) , M. Šnobl [-] - K. Prach [-] (57. Z. Klíč [-] ) , L. Novotný [-] (63. J. Jirátko [-] ) , M. Vančura [-] (71. F. Krejčík [-] ) , D. Peteřík [-] - J. Slabý [-] , M. Hříbal [-] (78. J. Mutinský [-] )

TJ Sokol Srbeč
L. Bardoň [-] - K. Kratina [-] , V. Sýkora [-] , J. Brož [-] , P. Čermák [-] - M. Kratina [-] , M. Cífka [-] , J. Eberle [-] (46. J. Novotný [-] ) , T. Sova [-] - L. Voborník [-] , T. Jung [-] (31. M. Hamáček [-] )

Hráči zápasu: M. Hříbal - M. Kratina .
Místo: TJ Sokol Sýkořice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - Petr Linc, Miloslav Blín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.