2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 13:30

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustověty pokračují na vítězné vlně


Branky


1. J. Knap , 48. R. Truksa - 1. R. Choc
0

Po nedělním obědět se mohli pustovětští fandové těšit z dalšího zápasu jejich borců. Tentokrát na pustovětské půdě přivítali Sokol Branov. V utkání padly 3 Góly, na každé straně se kopala penalta a rozdalo pár žlutých karet, divák byl spokojen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se v převážné části odehrával mezi šestnáckami. Domácí se snažili o kombinaci, ve které vázla finální fáze a hostující celek to zkoušel nakopanými míči. Domáci se dostali do vedení, díky Jaromírovi Knapovi, který využil prodlouženého centru a z malého vápna otevřel skóre - 1:0. Do druhé půle vstoupili domácí výborně. Knap byl faulován v pokutovém území a ospískanou penaltu proměnil s předhledem Radek Truksa. Vypadalo, že domácí budou mít utkání pod kontrolou, nepřesnostmi však hostům nabídli několik standartek kolem vápna a po jedné z nich odpískal rozhodčí penaltu i na druhé straně. Radek Koc z Branova proměnil a hosté tak snížili na 2-1. Domácí se snažili rozhodnout z brejků, ale protože se žádný nepovedlo vyřešit do gólu a hosté ze svých možností vytěžili už jen nastřelené břevno, skončilo derby výhrou Pustovět.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Jaroslav Červený, hráč: Utkání nenabídlo moc krásy, ale pro nás skončilo vítězně, takže spokojenost.

Sokol Branov
Jaroslav Horáček, vedoucí: Oboustranně vyrovnaný zápas, docela by mu slušela remíza. Od 15. minuty jsme získávali územní převahu, korunovanou gólem ve 31. minutě.Více do hry jsme se dostali po proměněné penaltě, a závěr se pokusili ještě zdramatizovat.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - M. Kebrle [-] , M. Kameník [-] , M. Šimon [-] , D. Šnobl [-] - J. Langmajer [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] (90. J. Škranc [-] ) , S. Hůla [-] (62. R. Mucha [-] ) - R. Truksa [-] , J. Červený [-] (46. V. Bičovský [-] )

Sokol Branov
Z. Dubský [-] - A. Sobotka [-] , M. Štiller [-] , J. Horn [-] , A. Rosenbaum [-] (67. O. Karička [-] ) , T. Krátký [-] - K. Jeníček [-] , K. Konopásek [-] , J. Chrz [-] - M. Rasocha [-] , R. Choc [-]

ŽK: 42. M. Kameník , 81. M. Kebrle - 42. M. Rasocha , 47. J. Horn , 79. J. Chrz .
Hráči zápasu: J. Knap - R. Choc .
Místo: TJ Sokol Pustověty. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Špidra Marek - Vyhnanovský Milan, Dědek Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.