4:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choc pomohl dvěma góly k vítězství Branova


Branky


35. R. Choc , 38. R. Choc , 60. A. Sobotka , 80. T. Krátký - 51. J. Texl , 77. J. Bureš
0

V neděli bylo k vidění na hřišti Branova derby proti T. J. Roztoky. Zkušení hráči Branova vstřelily rychlé dva góly. Mladí hráči Roztok využívali rychlosti a kombinační hry. Doplatili ale na špatnou koncovku, a proto se jim vždy podařilo pouze snížit stav utkání. Utkání přihlížela více než stovka diváků a spokojení nakonec byli více domácí fanoušci, kteří si tak s radostí mohli dále užívat branovského posvícení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal střeleckými pokusy obou týmů, ale všechny šly vedle branky. Mezi 15. a 20. minutou domácí zatlačili hosty na jejich polovinu, ale z tlaku se nepodařilo mnoho co vytěžit. Poté se situace obrátila a hosté hrozili z rychlých a kombinačních protiútoků. Až do 35. minuty, kdy si na rohový kop naběhl Radek Choc a bombou po zemi otevřel skóre - 1:0. O tři minuty opět Choc z penalty zvýšil na 2:0.

Druhá polovina začala náporem hostů, výsledkem byl krásný gól Jakuba Texla bombou pod břevno z hranice šestnáctky v 51. minutě. Následně nedokázal naservírovanou šanci Maršík, kdy se netrefil do prázné brány. O devět minut později to bylo opět o dvě branky, zblízka se prosadil Aleš Sobotka. V 77. minutě Jan Bureš opět pěknou střelou zdramatizoval zápas, ale v 80. minutě dal Tomáš Krátký výsledku konečnou podobu.

Stínem byla nešťastná zranění kolen Václava Krůty z Roztok a Michala Rasochy z Branova.



Ohlasy k zápasu


Sokol Branov
Jaroslav Horáček, vedoucí: Domácím se podařilo udeřit v závěru prvního poločasu, když byli pod tlakem lépe hrajících Roztok. A dokázali na snížení stavu reagovat brankou. Tohle asi rozhodlo.

TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: Vyhecované utkání se šťastnějším koncem pro domácí.



Sestavy


Sokol Branov
Z. Dubský [-] - A. Rosenbaum [-] , R. Choc [-] , K. Molo [-] (46. A. Sobotka [-] ) , T. Krátký [-] - V. Varyš [-] , K. Konopásek [-] , J. Horn [-] , P. Šindelář [-] - M. Rasocha [-] , M. Štiller [-]

TJ Roztoky
O. Laštovka [-] - J. Horáček [-] , T. Krůta [-] , Š. Masarovič [-] (68. V. Hlavatý [-] ) , J. Texl [-] - M. Kaplan [-] , M. Fikejz [-] (77. R. Wittmann [-] ) , M. Čermák [-] (46. J. Bureš [-] ) , P. Maršík [-] (63. M. Vrábík [-] ) - M. Pudil [-] , V. Krůta [-] (57. J. Kos [-] )

ŽK: 65. T. Krátký - 37. Š. Masarovič .
Místo: TJ Sokol Branov. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hamouz Jakub - Říha Michael, Vodrážka Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.