Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branovský Krátký, i Tóth z Řevničova vstřelili po dvou gólech


Branky


0

Branov hostil, v nedělním odpoledni, Spartu Řevničov. Utkání sledovalo cca 50 diváků, a ti viděli 6 branek a následný penaltový rozstřel, ve kterém byli šťastnější domácí hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Šindelář otevřel skóré utkání v 6. minutě

První gól padl hodně brzy, již ve druhé minutě se prosadil z malého vápna domácí Šindelář - 1:0. Poté přibližně prvních 20 minut měli více ze hry domácí, ale jejich střely končily mimo branku. Po tomto náporu se postupně začali hosté zlepšovat, tlačili na domácí obranu a výsledkem byla vyrovnávací branka Tótha po krásné střele z dálky - 1:1. Tato branka hosty nakopla a ti dominovali závěru prvního poločasu.

Dramatický závěr druhého poločasu

Ve druhé půli Řevničovští pokračovali ve zlepšeném výkonu a ujali se v 63. minutě vedení 2:1, opět Tóthem. Ovšem dvě minuty poté bylo vyrovnáno, po kombinaci do otevřené obrany vyrovnal do odkryté branky Krátký - 2:2. I poté bylo více ze hry na straně Řevničova, ovšem domácí se 6 minut před koncem dostali do vedení, po centru z pravé strany opět z Krátký z bezprostřední blízkosti - 3:1. To ale nebyl konec, po nedorozumění v obraně Branova se krásným gólem z těžkého úhlu prosadil Fujera - 3:3.



Ohlasy k zápasu


Sokol Branov
Jaroslav Horáček, vedoucí: Spravedlivá remíza, hosté dobře využívali naší slabší zálohy, my jsme zase byli schopni využít alespoň některé šance.

SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, hráč: Utkání ovlivnila rychlá branka Branova. Chvíli jsme se hledali, ale pak jsme byli lepším mužstvem a podařilo se nám vyrovnat. Ve druhém poločase jsme navázali na dobrý výkon z první půle a podařila se nám vstřelit vedoucí branka. Bohužel, jak bývá u nás zvykem, nevydrželo nám to dlouho. Zbytečně nepokryjeme hráče u našeho velkého vápna a ten připravuje vyrovnávací gól svému spoluhráči. Herně jsme i nadále byli lepší, ale z dlouhého nákopu necháme soupeře odcentrovat do vápna na spoluhráče a rázem prohráváme. V závěrečných minutách se nám ale po zásluze podařilo vyrovnat. Rozuzlení v podobě pokutových kopů to už je loterie, kterou zvládli lépe domácí. V globálu můžeme být nakonec s bodem asi spokojení, ale pokud se podíváme na průběh utkání, tak je to asi málo.



Sestavy


Sokol Branov
K. Holeček [-] - Z. Dubský [-] , T. Krátký [-] , K. Molo [-] , R. Choc [-] - P. Šindelář [-] , K. Konopásek [-] , J. Zítek [-] , A. Rosenbaum [-] - M. Štiller [-] (80. J. Chrz [-] ) , V. Varyš [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - P. Eminger [-] (56. J. Pesl [-] ) , O. Bechynský [-] , V. Klain [-] - J. Fujera [-] , R. Prokop [-] , M. Pedál [-] , M. Vacínek [-] , M. Tóth [-] - J. Ládek [-] (77. J. Arnošt [-] ) , J. Murčo [-]

ŽK: 43. Z. Dubský - 68. O. Bechynský .
Místo: TJ Sokol Branov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - Votoupal Jaroslav, Bobák Vladimír (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.