Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 13:30

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra posunula Kroučovou na první místo tabulky


Branky


53. R. Truksa - 11. J. Škuthan , 28. L. Vajnar , 38. J. Husák , 72. J. Husák , 78. J. Husák , 80. L. Vajnar
0

V Pustovětech se hrál zápas o 1.místo v tabulce.

Na obou stranách chybělo několik hráčů základní sestavy. Očekával se opatrný zápas z obou stran. Hrálo se na parádně připraveném ale mokrém hřišti.

Utkání odřídil sudí Jakub Hamouz, za spolupráce s pomezními rozhodčími Janem Beranem a Vladimírem Sosnou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný začátek vyšel Kroučové

 Od začátku utkání drželi balon na svých kopačkách domácí, kteří dobře kombinovali. Mohli jít do vedení v 5.minutě, když po zaváhání hostující obrany mířil domácí útočník těsně mimo bránu.

V 11. minutě se Kroučová dostala k rychlému brejku, Škuthan odcentroval do vápna,kde si naskočil Vajnar, a uklidil míč k levé tyčce 0:1. Utkání pokračovalo ve stejném duchu.

Domácí se snažili něco vymyslet, a Kroučová čekala na chybu soupeře. Ta přišla ve 28.minutě, při napadání domácích obránců. Pravý obránce domácích chtěl nahrát stoperovi, ale přihrávka se mu nepovedla. U balonu byl jako první Jan Husák, obhodil si hráče soupeře a po zemi zvýšil na 0:2.

Největší šanci prvního poločasu si domácí vytvořili těsně před poločasem. Centr do vápna, a úplně volný hráč domácích, ale nabídnutou šanci zahodil. Do kabin se odcházelo za stavu 0:2.

 

Ačkoliv se hrál pěkný fotbal, branky dávala Kroučová

 Druhý poločas začal tlakem Pustovět, ty se snažily snížit to se také v 53. minutě utkání povedlo. Po zaváhání Bohatého se řítil na branku sám Truksa a po zemi nedal Tomešovi šanci 1:2.

Domácí ožili, a tlačili se za vyrovnáním. Byla to ale Kroučová, která se dokázala gólově prosadit. Husák vyzval dlouhou přihrávkou, ke skorování, Škuthana, jenž běžel sám na domácího brankáře, kterého obstřelil 1:3. Tato branka rozhodla utkání.

Domácí otevřeli hru, a v jejich obraně bylo dost místa na rychlé protiútoky. V 72.minutě Vajnar přihrál Husákovi, ten si opět obhodil obránce, a po zemi zvýšil na 1:4. Běžela 78.minuta, když Mayrich v přečíslení přihrál Husákovi a ten nedokázal skórovat, akce však pokračovala střelou Vajnara a využitou dorážkou Husáka 1:5.

Deset minut před koncem padla poslední a zároveň nejhezčí branka utkání. Pavel Mindžak přetáhl míč na zadní tyč, kde byl zcela volný Vajnar, a střelou z první nedal domácímu brankáři šanci 1:6.

V posledních minutách se utkání dohrávalo.

 

V následujícím kole přivítají Pustověty tým Roztok (25.10.2015 13:30), a Kroučová bude hostit slabecké fotbalisty (25.10.2015 14:30).

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský, trenér: Výsledku se mi až nechce uvěřit. Naše hrabyla docela dobrá, ale branky dávali hosté. Zlom nastal, když jsme hned po snížení stavu, dostali na 1:3.

Sokol Kroučová
Jan Husák, hráč: Domácí zřejmě doplatili na množství zraněných hráčů. Vzhledem k předvedené hře je výsledek pro domácí dost krutý, ale takový fotbal někdy bývá. Vzhledem k tomu, že v Pustovětech spoustu hráčů znám, tak jim přeji hodně štěstí do dalších utkání.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - M. Kebrle [-] , S. Hůla [-] , J. Langmajer [-] (33. J. Krejčí [-] ) , M. Šimon [-] - R. Truksa [-] , J. Bauer [-] , J. Knap [-] , V. Bičovský [-] (75. J. Škranc [-] ) - D. Šnobl [-] (65. L. Bureš [-] ) , Z. Fronk [-] (46. M. Kameník [-] )

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Škuthan [-] , T. Bohatý [-] , J. Škuthan [-] , L. Vajnar [-] - P. Mindžak [-] , J. Kováčik [-] (59. J. Mayrich [-] ) , J. Husák [-] , M. Kiss [-] - J. Vančura [-] (79. P. Štěpán [-] ) , A. Mildorf [-] (74. V. Hansl [-] )

ŽK: 33. V. Bičovský , 70. M. Kameník , 75. J. Knap , 80. M. Kebrle , 85. R. Truksa - 2. J. Kováčik , 85. M. Kiss .
Místo: TJ Sokol Pustověty. Počet diváků: 42. Rozhodčí: Hamouz Jakub - Beran Jan, Sosna Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.