4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky nadělily Sýkořici 4 góly


Branky


0

Hráči Sýkořice přijeli do Roztok z posledního zápasu dobře naladěni, a na parádně připravené hrací ploše, chtěli navázat na domácí výhru. 

Domácí v minulém kole nakonec prohráli nad Lubnou na penalty, a měli ten samý cíl,jako hostující Sýkořice, a tak se čekal kvalitní fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný gól po dvaceti minutách hry

V úvodu utkání měli převahu domácí, tento tlak však zůstal nevyužit a branku nepřinesl.

Hráči Sýkořice srovnali hru, ale mnoho šancí k vidění nebylo. Pár střel domácích ze střední vzdálenosti se mezi tyče hostů nevešlo. Na druhé straně hřiště vytáhl domácí brankář Hůla střelu Mutinského nad branku a dobrým výběhem pod nohy hostujícího Petra Richtera zneškodnil jedinou šanci hostů.

Domácí se kombinací dostalli do sýkořického vápna, kde byl hostující Peteřik donucen z hranice penalty hrát malou, Který však zahrál do protipohybu brankáře Růžičky, a ve 23. minutě prvně signalizoval rozhodčí Kozák gól 1:0.

Obraz do konce prvního poločasu se nezměnil, stejně tak, jako výsledek. Do šatny se tedy lépe šlo domácím s jednobrankovým vedením.

Spoustu šancí využili pouze domácí, šance hostů končili maximálně na brankové konstrukci

V druhé půli se hra odehrávala vesměs na půlce domácích a hráči Sýkořice se snažili o vyrovnání.

Domácí však velmi dobře bránili, a když už byli překonáni, tak brance zabránilo břevno. Toto zachránilo Roztocké hned třikrát. Hráči Sýkořice, z velké snahy vyrovnat, hráli ve velkém počtu před šestnáctkou domácích, a to dávalo šanci domácím hrát na rychlé brejky.

Běžela 60. Minuta utkání a hned druhý brejkový pokus dotáhli k pěkné brance. Kdy bezpochyby nejlepší hráč zápasu, Pudil, doplnil brejkovou situaci, a hlavou zvyšoval 2:0.

Po této brance se Roztočtí zatáhli ještě více do obrany, a do vápna létal jeden centr za druhým, až domácí hráč zahrál ve vápně rukou. Nařízenou penaltu ve 79 minutě proměnil Hříbal, a tím dal šanci hráčům Sýkořice, aby změnili takto nepříznivý stav utkání. To co se hráčům Sýkořice podařilo zahodit, nad tím kroutili hlavou všichni diváci.  

Na druhé straně přišel, v 82. minutě další brejk domácích, na jehož konci zvýšil Bureš vedení Roztok 3:1.

 Z krásné střely Vančury, která skončila opět břevnem, vznikl poslední brejk domácího Pudila, který parádní patičkou vyzval Bureše k zakončení, a ten se ani podruhé nemýlil 4:1.  

Ačkoliv si hosté vytvořili řadu šancí, zradila je koncovka. Body tak zůstávají ve prospěch domácího celku.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: V prvním poločase jsme byli aktivnějším týmem a dokázali vstřelit vedoucí branku, poté přišel ohromná tlak hostů. Měli jsme i štěstí, protože Sýkořice nastřelila několik břeven. V závěru utkání hosté otevřeli obranu a nám se ještě podařilo zvýšit.

Sokol Sýkořice
Petr Kovařík, trenér: No, bohužel, i takové zápasy jsou a budou. Dáme si vlastní branku, šance nevyužijeme, trefujeme břevna a soupeř nás trestá z brejků. Nezbývá než poblahopřát domácím a rychle zapomenout.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - J. Kněžík [-] , Š. Masarovič [-] , J. Horáček [-] , M. Vrábík [-] - M. Krchov [-] , M. Fikejz [-] , J. Texl [-] , R. Wittmann [-] (74. M. Čermák [-] ) - M. Pudil [-] , P. Maršík [-] (58. J. Bureš [-] )

Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - J. Lauber [-] , J. Šulc [-] , M. Linc [-] (80. F. Krejčík [-] ) , M. Šnobl [-] - D. Peteřík [-] , J. Mutinský [-] , Z. Klíč [-] (65. P. Linc [-] ) , M. Vančura [-] - M. Hříbal [-] , P. Richter [-] (46. J. Slabý [-] )

ŽK: 52. M. Vrábík - 51. M. Linc .
Místo: T.J. Roztoky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kozák Lubomír - Pastor Jaroslav, Linc Peter (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.