Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá je venku úspěšnější než na domácí půdě


Branky


0

Na těžkém terénu v Srbči se v nedělním odpoledni utkala domácí Srbeč s týmem Čisté.

Jiří Votroubek, kterého jsme v minutém týdnu představili jako experta tipu 8. kola, avizoval výhru hostů, a ta mu také vyšla.

V utkání došlo ke zranění Rostislava Ježka, kterému bychom rádi popřáli brzské uzdravení.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Ihned v úvodu Pavel Bedenk, zaběhl za obranu, ale branku Srbče netrefil.
Nedáš, dostaneš platí.
Z následujícho protiútoku, se ve 4. minutě, dostal srbečský hráč k centru z pravé strany, obloučkem přehodil brankáře do míst, kam si naběhl útočník David Hotový, a nikým nebráněný trefil odkrytou branku 1:0.
Poměrně rychle Čistá vyrovnala, a to ve 12. minutě, kdy po pěkné akci Martina Fidlera a Pavla Bedenka dostal míč Stanislav Tesař, proběhl vápnem na roh malého vápna a přesnou střelou pod břevno prostřelil ruce domácího brankáře Lukáše Baddoňě, a bylo srovnáno 1:1.
Srbeč zahrozila ještě břevnem, a samostatným únikem srbečské ofenzivy, ale tu zastavilo sporné ofsidové postavení.
Od té doby měli více ze hry hráči Čisté. V 29.minutě prostrčil Dušan Stárek balón podél stopera, do běhu Romanovi Votroubkovi, který svůj nájezd na brankáře s přehledem proměnil 1:2.
Za pár minut padl další gól. Na přímý kop Dušana Stárka si za obranu zaběhl Milan Kohout, a hlavou změnil směr letu balonu k tyči branky bezmocného domácího brankáře 1:3.
Ještě do poločasu čistecký hráč ztratil na své půli, při vhazování autu, balon, a po útoku domácích přišel podobný gól jako ten první. Po centru z pravé strany, hlavou uklidil balon srběčský hráč, David Hotový 2:3. To se odehrálo ve 38. minutě. Závěr prvního poločasu už změnu výsledku nepřinesl.

V druhém poločase byli gólově úspěšní pouze hosté

Po přestávce šlo na hřiště domácí mužstvo s cílem, co nejrychleji vyrovnat utkání a otočit ve svůj prospěch.
Úvodní gól druhého poločasu si připsali hosté v 59. minutě, po samostatném úniku a kličce brankáři vstřelil opět aktivní Pavel Bedenk 2:4.
O tři minuty později, se ve skrumáži před srbečským brankářem, dostal k balonu Milan Kohout, a vstřelil svůj druhý gól utkání 2:5.
Terén byl po celé utkání dost těžký a přinášel mnohdy zákroky z řad nedovolených ve fotbalových pravidlech. Utkání však řídil pouze rozhodčí Říha, a ten oceňoval maximálně kartou žlutou.
Na straně domácích muselo dojít k nuceném střídání Rostislava Ježka, kvůli zranění hlavy a kotníku. Po tomto střídání už Srečtí přestali úplně hrát, a čekali spíše na závěrečný hvizd rozhodčího.
V 77. minutě přidala Čistá další gól. V tomto utkání přidal druhý Pavel Bedenk, po chybě stopera domácích. Opět klička, tentokrát na levou stranu brankáře 2:6.
Zbylý čas se utkání pouze dohrávalo.

Srbeč bude následující kolo zajíždět do Chrášťan, utkání se odehraje v neděli 1.11.2015 od 14. hod. Oba celky jsou po tomto kole bez bodu, tak uvidíme, kdo z následujícího vyjde šťastněji.
Čistá, v neděli od 14. hod., přivítá na svém hřišti hráče Lubné.



 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Srbeč
Karel Kratina, hráč: Není moc co hodnotit, první poločas byl ještě hratelně vyrovnaný, místy jsme byli i lepším týmem. Do půle druhé jsme šli s tím, že chceme vyrovnat. V závěru utkání jsme už jen čekali bez zájmu na 90. minutu.

TJ Čistá
Jiří Votroubek, hráč: Po druhé za sebou se nám venku podařilo vstřelit 6 branek (celkem venku 18 branek z 5-ti zápasů), takže určitě spokojenost. Kdybychom takto dokázali proměňovat šance i doma, bodů bychom měli 2x více.



Sestavy


TJ Sokol Srbeč
L. Bardoň [-] - P. Čermák [-] , K. Kratina [-] , T. Jung [-] (60. J. Klouda [-] ) , A. Kříž [-] - T. Sova [-] , R. Ježek [-] , M. Kratina [-] , M. Suchý [-] - M. Cífka [-] , D. Hotový [-] (55. L. Voborník [-] )

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - S. Tesař [-] , J. Švarc [-] , M. Fidler [-] (52. M. Plincner [-] ) , P. Kašpar [-] - D. Stárek [-] (62. L. Jopa [-] ) , M. Kohout [-] , P. Ouřada [-] , P. Bedenk [-] - R. Votroubek [-] , M. Jopa [-]

ŽK: 44. D. Hotový , 80. J. Klouda , 82. M. Suchý - 42. M. Kohout .
Místo: TJ Sokol Srbeč. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Říha Michael - Fischer Jiří, Gebouský František (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.