0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Pustověty držely krok pouze poločas


Branky


47. P. Maršík , 49. M. Pudil , 64. M. Pudil , 71. J. Texl
0

V sobotním utkání přivítali domácí hráči Pustovět tým Roztok.

Na krásně upraveném trávníku, za ideálního počasí se očekával zajímavý zápas celků z horní části tabulky.

Pustověty ale bohužel v posledních kolech trápí mnoho zraněných hráčů, a to hlavně těch klíčových.

Sobotní utkání odřídil sudí Josef Švácha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Od začátku utkání byli aktivnější hosté, kteří se snažili po celou dobu o kombinační hru, přenášenou z jedné strany na druhou a vytváření optimálních šancí pro střelbu na domácí branku. Veškeré akce ale končily pouze obstřelováním Tomáškova svatyně.

Neprosadil se ani velice aktivní Matěj Pudil, ani Petr Maršík. Pustověty k ohrožení branky hostů, využívali převážně brejkové situace, ani ty však nebyly ideálně řešené.

Ve 38. minutě došlo ke zranění Miroslava Vrábíka, a tak musel řešit trenér hostů otázku, koho posunout na post stopera.

Dále následovali kombinační akce hostů, kteří dobře využívali křídelních prostor, a následného sklepnutí proti noze na záložní řadu. Pustovětská obrana však někdy i se štěstím, pracovala zodpovědně, a gólové zužitkování tak nepřišlo.

 

 

 

 

 

Úvod druhého poločasu vyšel hostům

Průběh začátku druhého poločasu byl totožný s poločasem prvním. Po dvou minutách zatáhl po levé lajně balón Matěj Pudil, přesným centrem našel Petra Maršíka, který si ideálně zpracoval míč a z druhého doteku přesně vystřelil k levé tyči 0:1.

Ve 49. minutě vybojovali hosté ve středu hřiště balón a posunuli na Petra Maršíka, který nahrál ideálně Matějovi Pudilovi, ten překonal golmana Tomáška z levé strany, křižnou střelou na vzdálenější tyč 2:0.

V tuto chvíli již byl znatelný rozdíl ve fyzické kondici obou týmů. Hosté se však drželi hry, která jim vyhovovala a nadále v rychlosti kombinovali.

Po dvaceti minutách druhého poločasu vybojoval balón Petr Maršík, a společně s Matějem Pudilem šli do brejku na dva obránce. Maršík vyzval svého spoluhráče Matěje Pudila přesnou nahrávkou mezi obránce, který neměl se zakončením, téměř do prázné branky, sebemenší problém 0:3.

V 71. minutě přišela nejhezčí branka utkání. Opět jí předcházela sympatická kombinační akce, ve vápně domácího celku se dostal k balónu Jakub Texl, který mazácky zaseknul míč a obstelil domácího gólmana. Na světelné tabuli se stav utkání změnil na 4:0, což bylo i konečným výsledkem.

 

Pustověty ve středu zajíždějí do Čisté, kde budou od 14:30 předehrávat poslední kolo.

V 9. kole budou zajíždět do Šanova. Zápas začíná v neděli 1.11.2015 od 14:00.

 

Roztoky budou v neděli 1.11.2015 hostit, vedoucí celek tabulky Kroučovou, výkop ve 14:00.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský, trenér: V zápase nám chyběla celá kostra týmu, tak jsme se chtěli soustředit hlavně na dobrou obranu. To se nám dařilo jen do poločasu. Pak jsme dostali dva rychlé góly a bylo po zápase. Hosté nás předčili v rychlosti a dravosti.

TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: Dnešní utkání vyhrálo mládí, rychlost a kombinace.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - S. Hůla [-] , M. Kebrle [-] (26. L. Bureš [-] ) , J. Bretšnajdr [-] , M. Šimon [-] - V. Bičovský [-] , J. Krejčí [-] , J. Bauer [-] , M. Kameník [-] - D. Šnobl [-] , J. Škranc [-] (66. R. Mucha [-] )

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Vrábík [-] (38. M. Vrána [-] ) , J. Kněžík [-] , Š. Masarovič [-] (79. J. Hrubý [-] ) , J. Horáček [-] - J. Bureš [-] (72. M. Kaplan [-] ) , M. Krchov [-] , J. Texl [-] , R. Wittmann [-] (65. P. Hruška [-] ) - P. Maršík [-] , M. Pudil [-] (69. O. Laštovka [-] )

ŽK: 64. M. Kameník - 44. Š. Masarovič , 55. P. Maršík .
Místo: TJ Sokol Pustověty. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Švácha Josef - Hatala Ladislav, Jelínek Václav (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.