Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany nadělily oslabené Srbči osmičku


Branky


0

K nedělnímu utkání na chrášťanské hřiště dorazil hostující tým Srbče, pouze v deseti hráčích. Srbeč nakonec už v prvním poločase dohrávala v devíti, z důvodu zranění jednoho ze svých hráčů.

Utkání pozorovala necelá stovka diváků, který se mohla těšit alespoň z nastřílených branek.

Hlavním rozhodčím byl Lubomír Kozák, kterému vypomáhali laici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z podcenění soupeře se domácí brzo probrali

Chrášťany vstoupily do utkání docela naivně a nechali se překvapit ihned v úvodu dvěma vyloženými šancemi hostující Srbče. Těm se bohužel ani jednu z těchto šancí nepodařilo proměnit.

Chrášťany působili chvílema nervózně, ale jen do vstřelení první branky, která přišla po dvaceti minutách úvodního hvizdu, z kopačky Jakuba Šutery.

Poté následovala doslova gólová smršť a to v podání Venci Erbena, Daniela Dvořáka, Jakuba Šutery a Tomáše Rédla. Po zhruba půlhodině hry byl stav utkání 5:0 ve prospěch domácího celku. 

Nejprve dostal, v 19. minutě, Jakub Šutera přihrávku ze středu hřiště od Vaška Erbena, a z cca 10 metrů obstřelil brankáře, 1:0.

O šest minut později se po kolmé přihrávce prosadil kličkou brankáři Vašek Erben, a z blízka skóroval do prázdné branky, 2:0.

Tři minuty stačily ke vstřelení další branky, tečovaná střela Daniela Dvořáka z poza Vápna zapadla do branky, na vzdálenější tyč, 3:0.

Po dvou minutách se opět prosadil Jakub Šutera, po idividuální akci protlačil míč až na malé vápno, a skóroval do prázdné branky, 4:0.

Ve 33. minutě si naběhl středem hřiště na centrovaný míč Tomáš Rédl, a střelou k pravé tyči překonal brankáře po páté, 5:0.

Ke smůle Srbče, přišlo v prvním poločase oslabení, když musel kvůli zranění opustit hrací plochu další srbečský hráč. Chrášťany tak hráli proti devíti.

Srbči se podařilo vstřelit branku v devíti

V druhém poločase se domácí fanoušci dočkali branky až v 66. minutě, střelou Zdeňka Hubáčka 6:0.

Snížení přišlo minutu na to, autorem byl srbečský Lukáš Voborník, 6:1. Když po dlouhém nákopu propadla domácí obrana v osobních soubojích. Voborník překonal domácího golmana křižnou střelou z levé strany malého vápna.

V 73. minutě zvýšil vedení Chrášťan, přesnou střelou, Lukáš Hanzl, 7:1.

Konečnou podobu utkání dal deset minut před koncem Ladislav Rédl. Rédl dostal dlouhý centr z pravé strany, a doslova ho protlačil přes bránícího hráče i brankáře do sítě.

 

Chrášťany čeká v dalším kole silný soupeř z Lubné, a to ještě na těžkém terénu. Nedělní utkání začne ve 14:00.

Srbeč bude doma hostit Slabecký tým, utkání začíná taktéž v neděli od 14:00.

 



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Pavel Procházka, vedoucí týmu: Tím, že soupeř dorazil v deseti lidech, a ještě došlo ke zranění a dohrávali v devíti, jednalo se spíše o tréninkový zápas. Jsem rád, že se střelecky uplatnil Jakub Šutera, který neměl prozatím střelecké štěstí.




Sestavy


Slavoj Chrášťany
M. Neubauer [-] - R. Kozák [-] , F. Lauber [-] , M. Prepletený [-] , D. Dvořák [-] - Z. Hubáček [-] , T. Rédl [-] (46. L. Rédl [-] ) , V. Erben [-] , L. Hanzl [-] - J. Šutera [-] , M. Čemez [-] (55. P. Procházka [-] )

TJ Sokol Srbeč
T. Sova [-] - P. Čermák [-] , K. Kratina [-] , J. Klouda [-] , J. Brož [-] - L. Voborník [-] , T. Jung [-] , M. Kratina [-] , M. Suchý [-] - D. Hotový [-]

Místo: Slavoj Chrášťany. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kozák Lubomír - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.