2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

10.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá veze důležitý bod ze Sýkořice


Branky


3

Za krásného počasí, přivítala Sýkořice na svém place hráče Čisté.

Ačkoliv umístění v tabulce napovídalo ve prospěch domácích, necelá stovka diváků mohla vidět utkání dvou poločasů a gólově vyrovnaný souboj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Sýkořice doplácí na nepřesnou koncovku

Na začátku utkání drželi na svých kopačkách hráči Čisté.
Hned ve 3. minutě po centru Dušana Stárka hlavičkoval osamocen z 8 metrů Milan Kohout těsně nad bránu. O deset minut později již z rohu na míč, na přední tyč, naběhl Petr Kašpar, a hlavou usměrnil míč do branky, 0:1.
Domácí se snažili dostat do kombinační hry, hosté spíše využívali brejkových situací. Hra se odehrávala mezi oběmi vápny, a mnoho šancí nenabídla. Domácí hrozili z pár nebezpěčných rohových kopů, ale vzorně pracující obrana Čisté si s nimi poradila.
Asi největší šance Sýkořice přišla ve 35. minutě, kdy hráč David Peteřík napřáhl, krásně trefil, ale do cesty míče do sítě se na poslední chvíli postavil hráč hostí. Ani hra hostující Čisté, další branku nepřinesla, a tak poločas skončil díky brance čisteckého Stárka 0:1.

Aktivní Sýkořice doplatila na nepřesnou koncovku

Úvod druhého dějství patřil domácím, kteří se na hříšti začali lépe pohybovat a vycházela jim i více kombinace, ale často se svou nepřesností připravili o možné zakončení.

Hostující Čístá byla zataženější, a spoléhala na rychlé protiútoky. 

V 68. minutě Sýkořice vyrovnala po rohovém kopu. Hráč Čisté Martin Fidler odhlavičkoval míč pouze na hranici vápna, kde měl sýkořický útočník, David Peteřík, dostatek času na zpracování a prudkou střelu, 1:1.

Další šance, které si domácí vytvořili končili v rukou gólmana Václava Kratochvíla, na břevně nebo mimo branku Čisté.

V závěru utkání, konkrétně v 82. minutě, měl dobrou příležitost Jaroslav Švarc, který si zaběhl za obranu Sýkořice, ale hlavou branku netrefil.

Nerozhodný stav utkání tak musely rozhodnout pokutové kopy.

V penaltách byli šikovnější hráči Sýkořice, kteří na rozdíl od Čisté všechny proměnili

Závěrečné kolo podzimní části soutěže odehraje Sýkořice v neděli 15.11.2015 od 13:30 na půdě Chrášťan.

Pro Čistou byl toto poslední zápas, protože utkání s Pustovětama předehrávali o státní svátek 28.10.2015, utkání skončilo výhrou Pustovět, 0:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Sýkořice
Petr Kovařík, trenér: Už je to až trapné, ale zase ty šance. Dostaneme branku z rohu na první tyči, a poté pálíme jednu šanci za druhou. A když už překonáme brankaře, tak zase nastřelíme břevno, nebo bránícího hráče. Snad to na jaře protrhneme. Soupeř velmi dobře bránil, a až na jeden úlet útočníka před standardní situací hrál velmi čistě.

TJ Čistá
Jiří Votroubek, hráč: Bod ze Sýkořic se počítá, v prvním poločasu jsme byli lepším týmem my, v druhém Sýkořice, penalty jsou už loterie, kde projevili více šikovnosti hráči Sýkořice



Sestavy


Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - F. Krejčík [-] (46. P. Linc [-] ) , L. Karas [-] (51. K. Prach [-] ) , J. Šulc [-] , J. Lauber [-] - D. Peteřík [-] , M. Vančura [-] , J. Mutinský [-] , Z. Klíč [-] - J. Slabý [-] (56. P. Richter [-] ) , M. Hříbal [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - J. Votroubek [-] , J. Švarc [-] (84. J. Votroubek [-] ) , M. Fidler [-] , P. Kašpar [-] - R. Votroubek [-] , D. Stárek [-] , M. Jopa [-] , P. Bedenk [-] - P. Ouřada [-] , M. Kohout [-]

ŽK: 83. D. Peteřík .
Místo: TJ Sokol Sýkořice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brda Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 11. 2015 23:25
Brzo budete moci jako registrovaní uživatelé i hodnotit výkony rozhodčích, tak je neváhejte za dobrý výkon pochválit. Ti kvalitní si to rozhodně zaslouží. Naopak pokud se jim zápas nepovede, můžete jim to na jejich hodnocení pěkně "spočítat".
10. 11. 2015 16:48
Musím souhlasit,Honza Brda je pan rozhodčí.
10. 11. 2015 07:04
Dobrý den .
Chtěl bych jen podat info o rozhodčím . Jan Brda pískal utkání Sýkořice proti Čisté s obrovským přehledem, do ničeho si nenechal mluvit a svou přirozenou autoritou dovedl zápas zdárně do konce . Toto je návod pro příjemně strávené odpoledne s fotbalem .