Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka ve spodu tabulky!


2

Ve Štěpánkovicích padlo 10 gólů, kdo si připsal nakonec tři body do tabulky?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku vstřelili domácí, ale co dál?

V 5. minutě zápasu dostali hosté domácí tým pod tlak pěknou kombinací, která ale nevyšla ke smůle hostů. Odpověděli ihned hosté asi po dvou minutách, skóre tedy po 9. minutách zápasu 1:1.Zápas po vyrovnání nabral na rychlosti, ať už snahou o útočnou a zaroveň rychlou útočnou akci, tak šlo opravdu o běhávý fotbal a uspěšnější v těchto rychlých akcích byli hosté a díky tomu navýšili skóre na 1:2. V základní sestavě hostů hrál také trenér Roman Redzina, který se bohužel k zápasu nevyjádřil, ani neproběhla komunikace a po zápase odjel. Tempo hostů se zvyšovalo, kombinací a snahou vstřelit další gól tomuto zápasu dodali šťavu. Domácím se povedl rychlý protiútok, ale zakončení se nepovedlo, i kdyby branka padla, neplatila by, kvůli offside postaení. Nátlak domácích pokračoval, ale brankář zachytil tento pokus. V první půli se zápas začal vyhrocovat i v soubojích a emocích, nejen už útočná snaha a rychlý fotbal. Už v prvním poločase byli nuceni hosté využít možnost střídání, což se jim vyplatilo, jelikož na konci první půle vyrovnali a skóre tedy po první půli 2:2.

Opět padaly branky!

Ve druhém poločase oba týmy pokračovaly v aktivní hře, ale skórovat se podařilo hostům, kteří navýšili skóre na 3:2. Hostující to nabudilo natolik, že za dvě minuty se jim podařilo vstřelit další branku a navýšit náskok. Co se stalo poté, je až k neuvěření, hostům to netrvalo ani 5 minut a ve druhém poločase skórovali potřetí a už to vypadlo, že zápas je za stavu 5:2 pro hosty rozhodnutý, ale hosté dále kombinovali a vytvářeli si šance a také se snažili co nejvíce unavit obranu domácího týmu. Naopak na domácí straně se zhoršila morálka v týmu a panovala také flustrace a není se čemu divit, když domácí prohrávali o 3 branky už brzy na začátku druhé půle. Samozřejmě není divu, že na hostující straně byla nálada mezi hráči uvolněná. Hosté skórovali i po čtvrté a to v 63. minutě, takže vedli už o 4 góly. To už určitě i domácí veděli, že ani bod nepřipadá v úvahu, ale že by vypustili zápas se říct nedá, i když to celý domácí tým věděl, že je zápas rozhodnutý, stále se snažili alespoň snížit skóre, což pro diváky bylo určitě dobré, že domácí hráli dále a nevzdali se jen tak. V posledních 10. minutách základní hrací doby se ještě podařilo vstřelit gól na obou stranách, první skórovali hosté a za dvě minuty domácí a zápas skončil 3:7.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Trené pan Harazim: " Za stavu 1:0, kdybychom proměnily ty šance, by zápas vypadal jinak. Fllustrace na naší straně je, když za sedm kol získate bod. Hrajeme složitý fotbal. Propadli jsme jako mužstvo, jako kolektiv. Kluci netrénují, vlastně 90 procent kluků netrénuje i kvůli pracovním povinnostem."




Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Balarin [-] - D. Halfar [-] , D. Benek [-] , Š. Kubín [-] , J. Dluhoš [-] , M. Slivka [-] , P. Benek [-] , V. Šíma [-] , M. Benek [-] , S. Baránek [-] , J. Kočí [-]

TJ Sokol Šilheřovice B
L. Dřevjaný [-] - F. Václavík [-] , J. Čecháček [-] , M. Frank [-] , P. Bittner [-] , L. Lasák [-] , D. Volný [-] , T. Tyleček [-] , P. Jakubec [-] , R. Redzina [-] , M. Wasserbauer [-]

ŽK: 53. F. Václavík , 66. P. Bittner .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - NEVŘELA Jan, HARAZIM Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů