Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 15:30

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

ŽImrovice zlomily Štítinu čtyřmi góly v posledních osmnácti minutách


Branky


8

Domácí vedli po prvním poločase o dvě branky. V druhém poločase pak dali ještě další čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice vedly o dvě branky

Žimrovice ve svém posledním domácím zápase přivítaly mužstvo ze Štítiny. Hosté dojeli pouze v jedenácti hráčích. Přesto to velmi dlouho na takový debakl, jak naznačuje konečné skóre zápasu nevypadalo. Hned po pěti minutách utekl po levé straně David Hertel, který z hranice vápna našel na zadní tyči Fajkuse, jenž se nemýlil – 1:0. Osm minut před koncem prvního poločasu potáhl po pravé straně balon Jakub Černý, jenž nahrávkou pod sebe namazal Davidu Hertelovi, který umístil balon do prázdné branky – 2:0. V závěru prvního poločasu se dostal po centru Sakmara do velké šance hostující Marek Vitásek, ale jeho pokus brankář Šehovič vykryl. 

Žimrovice výhru pojistily

Ve druhé částí šel brankář Martin Vitásek do pole, a do branky za něj šel zraněný Majewski. Jinak by museli hosté hrát pouze v deseti lidech. Zápas byl nadále vyrovnaný. Do velké šance se nejdříve dostal David Hertel, ale pro tuto chvíli špatně seřídil mířidla. Zdramatizovat pak mohl zápas dvacet minut před koncem Gattnar, který ale ze dvou metrů přestřelil branku. Hosty toto zlomilo a postupně jim začaly docházet i síly a Žimrovice toho využily a vsítily čtyři branky. V 73. minutě přímý kop Ondřeje Černého propadl brankáři Majewskému pod rukama – 3:0. Za pět minut se po rychlém brejku Fajkuse balon po třech odrazech dostal na penaltě k Paláčkovi, který výstavně vymetl šibenici – 4:0. Sedm minut před koncem si došel pro faul ve vápně Jakub Černý a David Hertel penaltu zkušeně poslal do brány – 5:0. V poslední minutě pak Lukačovič posunul na Duška, který předal balon Davidu Hertelovi, který z hranice vápna poslal míč pod víko a zkompletoval svůj hattrick a pojistil si první místo v tabulce kanonýrů – 6:0.

 

Žimrovice v posledním zápase sezóny jedou do Vřesiny. Štítina bude hostit Dolní Životice, 



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Výsledek je až nad očekávání. Hra nebyla vůbec tak ideální. My jsme ale své šance dali, hosté své dvě až tři nedali. Dá se řící, že až do třetí branky to byl vyrovnaný souboj, kdy hosté byli více na balonu, my jsme zase hrozili více.

TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Dneska to bylo vraždění neviňátek. Hráli jsme v okleštěné sestavě, navíc brácha po antibiotikách, Majewski zraněný, mladící indisponováni. Takže jsem rád, že jsme to vůbec odehráli, a na nikoho se dneska nelze zlobit.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] (82. D. Lakomý [-] ) , D. Hertel [-] , F. Paláček [-] , L. Fajkus [-] (82. J. Schauer [-] ) , J. Ondřej [-] , M. Režnar [-] (80. A. Dušek [-] ) , J. Černý [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - D. Prokeš [-] , V. Trušina [-] , M. Vitásek [-] , V. Tomáško [-] , T. Těžký [-] , M. Kaštovský [-] , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] , M. Sakmar [-] , J. Gattnar [-]

Hráči zápasu: M. Režnar , D. Hertel - J. Gattnar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PRASEK Beno, HEIDER Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zajímavé střetnutí celků se stejným bodovým ziskem, kloním se spíše na stranu Žimrovic.