1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina se po výhře přiblížila postupu na dosah


Branky


12

Vřesina do poločasu otočila skóre a ve druhém si už výhru udržela. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina vedla o jednu branku

Březová v netradičním nedělním čase přivítala na svém hřišti mužstvo z Vřesiny. Vstup do zápasu měla domácí družina vskutku snový, když Tomáš Křenek vydláždil ulici pro Pecku, který prostřelil brankáře Lamparta – 1:0. V 8. minutě našel Mrázek Kociána, který ale střílel vedle branky. Favorizovaným hostům se podařilo vyrovnat skóre po čtvrthodině hry po centru Jiřího Peška, který našel na zadní tyči Boháče, jenž už neměl problém dopravit míč do odkryté branky – 1:1. Za tři minuty pak Jiří Pešek po samostatné akci pálil vedle branky. Březová se pak připomněla střelou Martina Šuhjíka, jenž mířila vedle. Ve 26. minutě centr Rončky hlavičoval Jiří Pešek do brankáře Hromady, jenž vytěsnil pak míč na roh. Z něj Boháč našel Bočka a ten pálil do tyče. Březová po půlhodině hry zahrozila střelou Budy, ale tu Lampart vykryl. Ve 36. minutě se míč dostal od Bočka přes Vojáčka ke Kociánovi, jehož střelu vyrazil Hromada na roh. Těsně před poločasem vyslal Boček do náběhu za obranu Jiřího Peška, který v samostatném nájezdu nezaváhal a prostřelil Hromadu – 1:2. V samém závěru pak Mrázek vysoko přesrřelil branku.

Skóre se už nezměnilo

Ve druhé části si už Vřesina své vedení zkušeně hlídala. Navíc mohla několikrát skóre navýšit. V 52. minutě vyslal Rončka autem do akce Boháče, který našel na hranici šetnáctky Bočka, jehož střelu Hromada vyrazil k Mrázkovi, jehož pokus opět Hromada vytěsnil ke Kociánovi, který si na něm taky vylámal zuby. za pět minut našel Vojáček Bočka, jenž opět nechal vyniknout brankáře Hromadu. Dvacet minut před koncem nastřelil domácí Buda břevno hostující brány. V 74. minutě našel Boček Boháče, ale Hromada opět jeho pokus zpacifikoval. Poslední šanci měla Vřesina v nastavení, když střelu Jiřího Peška vyrazil Hromada nad bránu. Vřesina si po výhře přiblížila svůj postupový sen, ke kterému jí chybí jedna vyhrá.

 

Březová hraje příští kolo v Chuchelné. Vřesina bude hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Tomáš Křenek (hráč): Asi by tomu slušela remíza, i když ve druhé části měli hosté více šancí. My jsme se ujali vedení, ale pak jsme soupeří dvěma chybami dovolili skóre otočit. Ve druhém poločase jsme hráli pořad stejně, ale nedostávali jsme se do šancí.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Během prvního poločasu jsme byli lepším týmem a jen po našich chybách jsme domácí dostávali do šanci. Ve druhém poločasu jsme si pohlidali výsledek na těžkém terénu, kde se nehraje lehce, ale my stále pokračujeme v naši cestě.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - Š. Buda [-] , P. Křenek [-] , T. Pecka [-] (89. F. Stošek [-] ) , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Urbánek [-] , T. Křenek [-] , M. Murín [-] , J. Kostera [-] , J. Šuhajík [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , P. Strakoš [-] , L. Vojáček [-] , T. Mrázek [-] (89. J. Kučera [-] ) , V. Kocian [-] , J. Pešek [-] (90. M. Guřan [-] ) , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , V. Čech [-] , M. Boháč [-]

ŽK: 43. P. Křenek - 23. T. Mrázek , 61. F. Rončka .
Hráči zápasu: J. Hromada - J. Pagáč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - TOMEŠ Vítězslav, BALLARIN Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Borunský
Tip experta: remíza

Tady si zkusím tipnout jedno překvápko. Březová má kvalitní kádr a přísluší jí hrát ve vyšších patrech tabulky, než se momentálně nacházejí. Vřesina může zápas trochu podcenit a to se jí nemusí vyplatit. Tipuju, že tento zápas skončí remízou a situace na vrcholu tabulky se tímto trochu zamotá.

Tip: výhra hostů