Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 15:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov vyhrál gólem z poslední minuty


Branky


9

Po poločase vedl Benešov o jednu branku. Chuchelná dokázala vyrovnat, ale Benešov v poslední minutě rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov vedl

V derby zápase přivítala Chuchelná na svém hřišti mužstvo z Dolního Benešova. Hostům patřila úvodní čtvrthodina, kdy si vypracovali šest rohů. Z nich dvakrát hlavičkoval nepřesně Sebrala. Po úvodním tlaku se dostala do vedení hostující družina, když centr Piskaly zleva poslal z voleje do sítě nekompromisně Stříbný do protipohybu brankáře Náhlíka – 0:1. Ve 20. minutě mohl z rohu navýšit vedení Sebrala, ale opět hlavičkoval vedle. Domácím se podařilo srovnat krok ve 23. minutě, když Gargoš z levé strany zatočil míč na přední tyč a Kramář byl na jeho pokus krátký – 1:1. Ve 36. minutě zahrál Benešov nakrátko rohový Stříbným rohový kop na Piskalu, který poslal balon ke Štěfkovi, jehož pokus zatřásl břevnem domácí branky. Ve 44. minutě se dostal do velké šance domácí Gargoš, který ale vystřelil do připraveného brankáře Kramáře. Platilo tak nedáš dostaneš. Domácí ztratili míč. Toho se zmocnil Piskala, který z dvaceti metrů vymetl šibenici domácí branky – 1:2.

Chuchelná vyrovnala, Benešov rozhodl

Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný. Do větších tutovek se dostala domácí družina, ale Gargoš s Valentou při nich selhali. Chuchelné se podařilo vyrovnat v 65. minutě, když byl Valenta u míče dříve než Kramář a zkušeně ho přehodil – 2:2. V 70. minutě pak kapitán Štefek obešl dva hráče, ale Skrochovi po jeho nahrávce odskočil balon. Za pět minut Štefek obešel tři hráče, ale vylámal si zuby na Náhlíkovi. Na druhé straně provětral hostující obranu dvěma fravými průniky střídající Michal Rybenský. V 83. minutě skončila hlava Góreckého hlava pouze na tyčce. V 88. minutě pak centr Michala Rybenského přistál u Valenty, jehož ve vyložené šanci vychytal Kramář. Když už zápas spěl k remízovému konci, tak Drastík vyslal za obranu Štefka, který střelou pod břevno propálil Náhlíka – 2:3. Domácí se pak už jen zmohli na jeden nákop a jeden rohový kop. Pak už se hosté mohli radovat ze tří bodů.

 

Chuchelná jede příští kolo do Vávrovic. Dolní Benešov bude hrát doma s Těškovicemi. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Pro nás to byl nešťasný zápas, protože jsme dva gólym dostali v závěru poločasů, a oba jsme dostali po našich šaních.

FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Byli jsme lepším týmem, ale naráželi jsme na výborně chytajícího brankáře Náhlíka. Urvali jsme pro nás tři důležité body. Derby mělo svůj náboj, mělo emoce, ale vše v duchu fair-play.



Sestavy


TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Šrámek [-] , D. Stefek [-] , R. Vícha [-] - J. Gargoš [-] , M. Barát [-] , J. Halfar [-] (58. M. Rybenský [-] ) , M. Komárek [-] - P. Valenta [-] - A. Chlopčík [-] , P. Rybenský [-]

FC Dolní Benešov B
T. Kramář [-] - M. Samson [-] , A. Górecki [-] , D. Štefek [-] , D. Sobek [-] (41. V. Glogar [-] ) , J. Piskala [-] , D. Skroch [-] , L. Stříbný [-] , J. Reichel [-] , A. Sebrala [-] , J. Janovský [-] (38. M. Drastík [-] )

ŽK: 60. L. Stříbný , 71. J. Reichel .
Hráči zápasu: P. Šrámek - D. Skroch , D. Štefek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - ČECH Zdeněk, FALDÝN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Pro Benešov to je zápas jara a taky k tomu tak přistoupíme.