2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov vyrovnal v nastavení


Branky


11

Štítina vedla ještě dvacet minut před koncem o dvě branky, ale soupoeř stačil ještě vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o jednu branku

Štítina přicítala v sobotním dopoledni mužstvo z Dolního Benešova. Úvod utkání patřil domácí družině, ale agilní Sakmar zahodil první šanci. Po desseti minutách vystřelil zpoza šestnáctky hostující Štefek, ale jeho střelu volejbalově vyrazil brankář Martin Vitásek. Štítina se ujala vedení po čtvrthodině hry, když si na rohový kop naběhl dlouhán Majewski a zkušeně hlavičkou pokořil brankáře Kramáře  - 1:0. V dalším průběhu hty pak za domácí zahazovali šance Marek Vitásek se Sakmarem. Hosté měli jen jednu vážnější příležitost, když střelu Stříbneho vyrazil Martin Vitásek. Poločas tak skončil těsným náskokem domácích. 

Štítina vedení navýšila, Benešov srovnal

Úvod druhého poločasu vyšel lépe Štítině. Další branku přidala domácí družina po přestávce, když do hostujícího pokutového území vtrhl Sakmar a byl faulován. Míč si na pokutový puntík postavil Grigarčík a zkušeně zavěsil – 2:0. Domácí vedení o dvě branky ukolébalo. Nebralo vážně dvě šance Husovského. Dvacet minut před koncem pak centr Gajdečky na Husovského odvrátila domácí obrana na Stříbného, který bodlem umístil balon přímo k tyči – 2:1. Štítina se pak dostala do několika pološancí. V nastavení dokázala domácí defenziva odvrátit dva centry hostů, třetí Gajdečkův ale našel kapitána Štefka, který si míč zpracoval a dopravil ho tyči a tím zmrazit domácí fotbalistty, kteří už mysleli na výhru – 2:2.

 

Štítina jede příští kolo do Vávrovic. Benešov bude hostit Vřesinu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Z naší strany prostě tragédie. V prvním poločase jsme klidně mohli vést o čtyři branky, ale dáme jen jednu. Ve druhém ještě navýšíme skóre, ale pak si necháme dát dva góly.

FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Ze zápasu jsem měl obavy, protože jsme sestavu lepili. Musím, ale kluky pochválit za neskutečnou bojovnot. Domácí byli sice lepší, a dali dvě branky ze standardek. My jsme však vyrovnali a pro nás je to strašně cenný bod.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Kaštovský [-] , T. Halška [-] , M. Sakmar [-] (83. F. Graf [-] ) , M. Vitásek [-] , L. Bartusek [-] , O. Kurka [-] (67. V. Tomáško [-] ) , R. Grigarčík [-] , V. Trušina [-] , J. Majewski [-] , P. Kunczik [-]

FC Dolní Benešov B
T. Kramář [-] - R. Husovský [-] , M. Drastík [-] (80. P. Kichner [-] ) , N. Gajdečka [-] , M. Večerek [-] (70. M. Dombek [-] ) , J. Janovský [-] , L. Stříbný [-] (87. V. Glogar [-] ) , T. Král [-] , M. Böhm [-] , D. Štefek [-] , T. Miketa [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - SEDLÁČEK Adam, ČERNEK Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: remíza

Štítina je doma silná, nevyšel jím zápas s námi. Myslím si, že mají nějakou rozsáhlou marodku a o záchranu hrající Benešov může kousat, vidím to na remízu. 0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích