Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice remizovaly v Budišovicích


Branky


14

Zápas dvou obratů skončil dělbou bodů mezi oba soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Budišovice se v neděli staly hostitelem Stěbořic. Domácí bojovali jako lvi a dokázali po bojovném výkonu s trápícími se Stěbořicemi vydolovat bod. Hosté se ujali vedení po sedmi minutách, když odražený rohový kop vrátil do vápna aktivní Jamnický, kde míč pak umístil efektně patičkou k tyči Martin Dietrich – 0:1. O chvíli později pak Veřmířovský vystřelil vedle tyčky. Šeuer zase poslal rohový kop nad bránu. Budišovice vyrovnaly za tři minuty, když střelu Zimy brankář Kachtík vyrazil před sebe a Večerek poslal nekompromisně míč za jeho záda – 1:1. Do vedení se dostali hosté ve 24. minutě, když Veřmířovský zahrál domácímu brankáři Plohákovi na housle – 1:2. Ve 33. minutě pak hlavičku Veřmířovského vytlačil na rohový kop brankář Plohák. 

Budišovice otočily, Stěbořice vyrovnaly

Domácím se podařilo vyrovnat na začátku druhého poločasu, když byl v hostujícím vápně faulován Kolár a následnou penaltu s přehledem procedil do branky Zima – 2:2. Obrat ve skóre nastal v 55. minutě, když rohový kop Zimy umístil hlavou do sítě zkušeně Kolár – 3:2. Za dvě minuty ale po akci Veřmířovského se brankově prosadil Jamnický – 3:3. V poslední půlhodině se i přes šance hostů skóre nezměnilo. Velkou šanci měl aktivní Jamnický, který rozezvučel pouze břevno domácí branky. Další šanci měl opět Jamnický, kterému skvělé snížil střelecký úhel Plohák a dokázal ho tak vychytat. Poslední šanci měl stěbořický Šimon, jehož střelu k tyči vytěsnil vedle opět skvělý Plohák. Budišovice tak už cenný bod udržely.

 

Budišovice jedou příští kolo do Jakartovic. Stěbořice budou hostit Březovou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Bodík je bodík, a my ho bereme. Soupeř byl fotbalovější asi o deset procent. Kluci však elánem a nasazením nechali na hřišti duši. Zachytal nám gólman a dneska jsem spokojený. I rozhodčí dneska super.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Z naší strany to je na jaře hrozné. Vůbec neplníme taktické pokyny a hrajeme jako by bez zájmu a bojovnosti. Musíme být nakonec s bodem spokojeni, protože domácí hráli hodně bojovně na hranici rizika.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
D. Plohák [-] - A. Vilam [-] (60. J. Ondra [-] ) , J. Trojek [-] , R. Kubánek [-] , P. Kolár [-] (78. A. Mikovský [-] ) , D. Carbol [-] - J. Kotala [-] , M. Večerek [-] , O. Gelnar [-] - T. Znášik [-] (89. Š. Kratochvíl [-] ) , J. Zima [-]

TJ Sokol Stěbořice
D. Kachtík [-] - D. Burda [-] (76. T. Dietrich [-] ) , M. Šeuer [-] , M. Dietrich [-] , L. Veřmiřovský [-] , M. Jamnický [-] (76. M. Šimon [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , F. Kramný [-] (46. R. Kokošek [-] ) , J. Šindelář [-] , J. Raschka [-] (46. V. Kramný [-] )

ŽK: 76. T. Dietrich .
Hráči zápasu: D. Plohák - M. Jamnický .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - BINAR Patrik, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: výhra hostů

Stěbořice prožívají jeden z nejhorších startů do jarní fáze soutěže za posledních X let, co si vybavuji. Ale kde jinde se odpíchnout k lepším zítřkům, než na půdě posledního celku tabulky. Budišovice se však výkonnostně zvedly, což podtrhuje i jejich výhra v Budišově a prohra pouze o dvě branky v minulém kole. Stěbořice musí potvrdit roli favorita. Tipuji dvojku.

Tip: výhra hostů