D. Hertel 47. (p.)
L. Fajkus 89.
2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov vykradl Žimrovice


Branky


47. D. Hertel (p.) , 89. L. Fajkus - 20. M. Večerek , 52. L. Stříbný , 83. A. Sebrala
12

Benešov po prvním poločase vedl o jednu branku. Ve druhém dali oba soupeři po dvou brankách a hosté tak vezou domů tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov vedl

Žimrovice se ujal role hostitele v zápase s Dolním Benešovem. Na začátku zápasu byla aktivnější družina trenéra Poláka. Už po pěti minutách vysunul Večerek Góreckého, ale ten přestřelil domácí branku. Za pět minut se balon dostl ke kapitánovi Štefkovi, který se snažil přelobovat brankáře Šehoviče, ale přehodil i žimrovickou branku. Po dvaceti minutách ujali hosté vedení, když Večerek přetlačil tři obránce domácího týmu a nekompromisně prostřelil domácího brankáře Šehoviče – 0:1. Žimrovice mohly srovnat ve 25. minutě, když aut prodloužil Fajkus na Režnara, který z pěti metrů hlavičkoval vedle branky. Deset minut před přestávkou našel Husovský Hericha, který šel sám na Šehoviče, ale neprostřelil jej. 

Oba soupeři dali dvě branky

Žimrovice vyrovnaly na začátku druhého poločasu, když byl ve vápně po úniku faulován David Hertel a sám postižený penaltu proměnil – 1:1. Za šest minut našel Husovský křižnou nahrávkou na zadní tyči Stříbného, který měl lehkou práci – 1:2. V 65. minutě pak se pak neprosadil hostující Husovský. V 83. minutě se standardní situace odrazila ve vápně k Sebralovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:3. Benešov mohl definitivně rozhodnout o dvě minuty později, když rohový kop za zadní tyči umístil těsně vedle Sebrala. V závěru ještě pronikl David Hertel do pokutového území, a našel na zadní tyči Fajkuse, který uklidil balon do sítě – 2:3. Domácí si pak ještě vypracovali dva rohy, ale ty už hostující obrana dokázala odkopnout do bezpečí.

 

Žimrovice jedou příští zápas do Vávrovic. Benešov bude hostit Dolní Životice.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Na jaře hrajeme špatně, dostáváme zbytečné branky. Zápas to hodně nepovedený z naší strany. Musíme se rychle zvednout a začít hrát lépe.

FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Přišli kluci z áčka, co hráli včera, a bylo to znát. Za to jim děkuji. Myslím, že jsme měli více šancí, a proto jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - A. Dušek [-] , D. Hertel [-] , M. Strouhal [-] (46. J. Schauer [-] ) , L. Fajkus [-] , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , M. Režnar [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , J. Hertel [-]

FC Dolní Benešov B
T. Kramář [-] - D. Herich [-] , D. Sobek [-] , A. Sebrala [-] , M. Samson [-] , J. Janovský [-] , A. Górecki [-] , D. Štefek [-] , R. Husovský [-] (87. V. Glogar [-] ) , M. Večerek [-] (65. J. Reichel [-] ) , L. Stříbný [-] (80. T. Miketa [-] )

ŽK: 63. L. Fajkus , 78. J. Černý - 4. D. Sobek , 17. A. Sebrala , 89. A. Górecki .
Hráči zápasu: D. Herich , J. Janovský , A. Sebrala .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Petr Boček
Tip experta: výhra domácích

Žimrovice v posledním kole prohrály, Dolní Benešov také, takže minimálně jeden z týmů bude nyní bodovat. Kvalita by měla být na straně Žimrovic, takže očekávám vítězství domácích, možná i vyšším rozdílem.

Tip: výhra domácích