0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šrom sestřelil Budišovice


Branky


7. J. Šrom , 8. J. Šrom , 39. J. Šrom , 60. J. Šrom , 74. J. Šrom , 87. J. Tesařík
11

Budišovice dostaly v každém poločase tři branky. Situaci mohly zdramatizovat za stavu 0:2, ale neproměnily penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o tři branky

Budišovice ve svém prvním jarním zápase přivítaly na svém hřišti mužstvo z Litultovic. Litultovicím se vrátil po zranění do sestavy kapitán Šrom, který řádil jako býk vypuštěný z ohrady. Svůj střelecký koncert načal po sedmi minutách, když po přistřečení od Džemly převzal Včelka, který balon přisunul do vápna Šromovi, který nezadržitelně z voleje skóroval – 0:1.Hned za minutu dlouhý výkopu brankáře Toporčáka za obranu našel Šroma, který utekl a prostřelil Foldynu – 0:2. Budišovice mohl vrátit do hry Zima mladší, ale penaltu nařízenou na faul na svou osobu nasměroval pouze do hostující tyčky. Pět minut před přestávkou se po nahrávce od Džemly nedorozuměli domácí obránci a Šrom jako hladový býk mezi ně vletěl a uzavřel hattrick – 0:3.

Litultovice skóre navýšily

Ve druhém poločase Litultovice dále navyšovali ssé vedení. Podařilo se jim vstřelit další tři branky. Po hodině hry utekl po levé straně po nahrávce od Lebedy Adamčík a přihrávkou pod sebe našel Šroma, který zpoza šestnáctky trefil míč přesně k tyči domácí branky – 0:4. Čtrvtohodinu před koncem střela Tesaříka utekla brankáři Foldynovi z rukavic střela Drápala a s chutí hrající Šrom dal pátou branku – 0:5. Poslední hřebík do domácí rakve zatloukl po akci, kterou začal Hora přenesením balonu na Adamčíka, který vnikl sám do vápna, kde uvolnil Tesaříka, který si udělal domácího obránce a zavěsil – 0:6.

 

Budišovice jedou příští kolo do Budišova. Litultovice budou hostit Březovou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Dostali jsme dva rychle góly. Mohli jsme se vrátit do zápasu, ale nedal jsme penaltu. Ve druhém poločase už jsme odpadali a soupeř vedení ještě navýšil. Přesto kluci odevzdali na co měli. Musíme se připravit na příští zápas v Budišově.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): I když to podle konečného skóre nevypadá, nebyl to jednoduchý zápas. V prvním poločase jsme se seznamování s povrchem a rozměry hřiště a jejich nástrahami, po celé utkání jsme potom museli nejen tvořit hru, ale i odrážet mimořádnou houževnatost soupeře. Musím pochválit všechny kluky na hřišti i na lavičce za to, že zvládli těžké, zahajovací utkání jarní sezóny.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - J. Ondra [-] (73. Š. Kratochvíl [-] ) , A. Vilam [-] (46. T. Znášik [-] ) , R. Kubánek [-] , D. Carbol [-] - P. Kolár [-] , D. Lupinski [-] (52. D. Kubala [-] ) , M. Večerek [-] , O. Gelnar [-] (46. J. Kotala [-] ) - F. Kotala [-] , J. Zima [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - O. Doležel [-] (80. M. Hopp [-] ) , A. Včelka [-] (58. T. Steuer [-] ) , P. Fiala [-] , D. Lebeda [-] , O. Adamčík [-] , M. Drápal [-] , A. Džemla [-] (65. T. Bartoš [-] ) , J. Tesařík [-] , T. Veselý [-] (83. L. Včelka [-] ) , J. Šrom [-] (74. P. Hora [-] )

Hráči zápasu: J. Tesařík , M. Drápal .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - BINAR Patrik, ULRICH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Domácí nemají tak zkušený mancaft jako hosté, a proto prohraji vyšším rozdílem, dvojka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů