Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Loučky vyhrály jednoznačně nad Vítkovem


Branky


13

Po poločase vedli domácí o šest branek. Ve druhém přidali ještě další dvě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučky vedly o šest branek

Krásné Loučky přivítaly na svém hřišti mužstvo z Vítkova. Hosté přijeli do Louček ve značně polepené sestavě a na hřišti to bylo znát. Domácí v prvním poločase hosty přehrávali. Prim hlavně hrála středová řada, kde výborně kombinovali bratři Miturové s Ondrou. Oslabený Vítkov načal už po třech minutách nechytatelnou hlavičkou Slaný – 1:0. V 10. minutě mohl vyrovnat Šustr, ale zpoza šestnáctky mířil vedle. Po čtvrthodině hry po individuální obešel dva hráče Mrukvia a nekompromisně pokořil Soukupa – 2:0. Ve 27. minutě dostal průnikovou nahrávku za obranu Juchelka, který se v takových situacích nemýlí – 3:0. Za tři minuty později v akci jak přes kopírák si Juchelka své zakončení zopakoval – 4:0. Pak několikrát zahrozil Juchelka,ale hattrick mu nebyl dopřán. Ve 35. minutě hostující Prda střílel vedle tyčky. Ve 42. minutě pak posunul balon Lukáš Mitura Ondrovi, který prošel do pozice, ve které pokořil Soukupa – 5:0. Za dvě minuty se dostal odražený balon k Lukáši Miturovi, který propálil Soukupa – 6:0.

Loučky výhru navýšily

Ve druhém poločase domácí prostřídali a začali se podvědomě šestřit. Po hodině hry střílel hostující Hučík těsně nad branku. V 63. minutě se odrazil míč k Ondrovi, který poslal míč za záda Soukupa – 7:0. Vraždění neviňátek zakončil deset minut před koncem po centru Mohyly hlavou zkušený Fiurášek – 8:0. Vítkov v závěrečné desetiminutovce mohl několikrát snížit skóre utkání. V 81. minutě akce po ose Ondřej, Hučík a Prda skončila nastřelením domácího brankáře Hradila. Pak dvakrát vychytal Hradil Šustra. V poslední minutě pak střelu Ondřeje Hradil chytil.

 

Krásné Loučky jedou příští kolo do jedou do Zlatníků. Vítkov jede do Budišova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Soupeř přijel v okleštěné sestavě. Věděli jsme, že to nebude jednoduché, ale my jsme rozhodli prakticky v první čtvrthodině, kdy jsme dali dvě branky, a do poločasu jsme vedli 6:0. Ve druhé jsme to prostřídali, a už se to z naší strany dohrávalo, kluci se podvědomě šestřili, hlavní je, že se to obešlo bez zranění.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Přijeli jsme s mladým mančaftem, od gólmana až po útočníka. Bohužel jsme se nesešli. Nezbývá mi než soupeři pogratulovat k výhře.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - L. Dvořák [-] (69. J. Fiurášek [-] ) , L. Mitura [-] , M. Daříček [-] , M. Mitura [-] , L. Juchelka [-] , D. Mrukvia [-] , A. Ondra [-] , T. Juřina [-] , L. Mohyla [-] , L. Slaný [-] (60. L. Chlopčík [-] )

TJ Vítkov
V. Soukup [-] - J. Hučík [-] , P. Prda [-] , T. Kristián [-] (63. L. Lamatschek [-] ) , F. Kudla [-] , V. Ondřej [-] , M. Mikulenka [-] , Š. Hučík [-] , M. Bek [-] , J. Šustr [-] , L. Dohnálek [-]

ŽK: 44. L. Dohnálek .
Hráči zápasu: A. Ondra , L. Juchelka , M. Mitura , L. Mitura .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - MORAVEC Tobiáš, BOČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Martin Cabal
Tip experta: výhra domácích

Loučky jsou doma vždy silné a nepříjemné. Myslím, že potvrdí domácí výhodu a vyhrají.

Tip: výhra domácích