3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raškovice si dokázaly poradit s posledními Petrovicemi


Branky


3

Petrovická Lokmotiva odjela po domácí remíze s Bystřicí na hřiště druhých Raškovic. Domácí, kteří ztratila na jaře pouze dva body, potvrdili roli favorita i v nedělním klání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominantní první poločas ozdobili Raškovice třemi brankami

Cestu na raškovické hřiště si v neděli odpoledne našlo zhruba 80 diváků. Ti viděli z počátku jednoznačně dominantní výkon domácího mužstva, kteří měli většinu prvního poločasu zápas pevně pod kontrolou. Už v 5. minutě vyslal pěknou průnikovou přihrávku na Adama Vojkovského domácí kapitán Ervin Kožár. Vojkovský se ocitl tváří v tvář hostujícímu brankáři a dokázal také s jistotou zakončit - 1:0. Leckdo by čekal po úvodní brance aktivnější přístup hostí. Petrovice se ovšem ze svého hlubokého bloku nehodlali hnout a raškovičtí tak měli těžkou práci s dobýváním branky Ondřeje Pacanovského. Prosadit se tak domácí museli driblingem. Ve 29. minutě po hezké individuální akci skóroval domácí Ondřej Hyrník - 2:0. O pár minut později měl na kopačce třetí gól Ilir Přeči, který ale Pacanovského překonat nedokázal. V následujících minutách bylo k vidění několik nedokončených akcí domácích, které v předfinální fázi většinou končili u petrovických obránců. Lokomotiva mohla udeřit po ojedinělém centru, kdy se k zakončení nůžkami dostal Sikora, který však mířil vedle. A tak udeřily opět Raškovice. Po přímém kopu ve 41. minutě se k míči dostal Ervin Kožár, který následně propálil všechno, co mu stálo v cestě - 3:0. Tímto výsledkem také celý první poločas skončil.

Gatnar ještě snížil, na větší obrat to ale nestačilo

Raškovice nastupovali do druhého polčasu s cílem ještě nějáké branky přidat. Brzy ovšem zjistili, že přes dobře bráníci hosty moc cest k dalším gólům nevede. Druhý poločas se tedy nesl převážně ve znamení soubojů ve středu hřiště. Po nedrozumění domácí obrany se tak radovala Lokomotiva. V 66. minutě prodloužil jeden z domácích obranců centr až na osamoceného Jakuba Gatnara, který vsítil snižující gól hostí - 3:1. Obraz hry byl po vstřelné brance stále stejný. Raškovice v kritických chvílích náraželi na kvalitně oraganizovaný blok Petrovic. I přesto, že v 73. minutě zahodil další příležitost Přeči, když ve slibné situaci pouze trefil brankáře Pacanovského, spělo utkání k výhře domácích. Petrovice se sice snažily utkání ještě zdramatizovat, ale do finální fáze se nedostávaly. Utkání tak bylo ukončeno za stavu 3:1 a Raškovice tak potvrdili pozici na druhém místě tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Pražmo - Raškovice
Tomáš Hadrava, trenér: Utkání proti Petrovicím jsme měli po většinu času pod kontrolou a zaslouženě zůstaly tři body doma. Od nás bych chtěl vyzdvihnout především výkon Ervina Kožára. Je to správný kapitán, dříč a opora, který svým výkonem dokáže strhnout spoluhráče k většímu nasazení. Naopak ze strany hostí se mi líbíl výkon Tomáše Huja, který byl jednoznačně nejviditelnějším hráčem Petrovic.




Sestavy


TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - J. Birčák [-] , I. Preči [-] , O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , O. Hyrník [-] , J. Bednárek [-] (65. A. Puczok [-] ) , R. Koloničný [-] , A. Vojkovský [-] , R. Juřica [-] (60. O. Janošec [-] ) , T. Žáček [-]

TJ Lokomotiva Petrovice
O. Pacanovský [-] - J. Paduch [-] , T. Hujo [-] , J. Hoffmann [-] , M. Sikora [-] , M. Kvapil [-] , A. Ostáš [-] , F. Volný [-] , J. Pacanovský [-] , J. Gatnar [-] , P. Szotkowski [-] (26. P. Láznička [-] )

ŽK: 33. M. Kvapil , 44. J. Paduch .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šistík Petr - ČUBA Daniel, STANKOV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích