0:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václavovice nadělily Slovanu kanára a zůstávají třetí


Branky


12. R. Kozel , 15. K. Biela , 24. J. Stibor (p.) , 31. R. Kozel , 58. K. Biela , 60. F. Lajčok
1

Slovan Ostrava prohrál i svůj třetí zápas v jarní fázi ligové soutěže. Václavovice jej potupily šestigólovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti byl od začátku jen jeden tým

Do branky domácích už se vrátila uzdravená gólmanská jednička František Sleczka. Ten v minulém kole na hřišti domácího Koblova na konci zápasu utrpěl hrůzostrašné zranění kolenem, kterým dostal do hlavy, a musel být vystřídán. Tentokrát ale domácím ani trochu nevyšel vstup do utkání. Obraz hry by možná přece jen vypadal jinak, kdyby v samém úvodu utkání domácí hráči proměnili tisíciprocentní šanci. Tu měl jeden z ostravských forwardů, ovšem mířil nepřesně. Už po patnácti minutách bylo prakticky po zápase, neboť domácí výběr prohrával už 0:2. V prvním případě poslala hostující Václavovice do vedení situace po luxusně zahraném přímém volném kopu Kozla. Druhý gól padl po smolné teči, na kterou už navrátilec do sestavy Sleczka nedokázal reagovat. Další branku vsítili Václavovičtí po pokutovém kopu, podle domácích hráčů velmi ochotně přiznaném hráčům Václavovic. Na jaře excelentní Biela nezaváhal a dvoubrankový rozdíl ve stavu hry byl na světě. Domácí fotbalisty třetí inkasovaná branka viditelně zlomila, určitě jim tedy výrazným způsobem nahlodala sebevědomí, tolik potřebné pro jakékoli sportovní kolektivní zápolení. Hosty posléze výrazné vedení posadilo na koně a se soupeřem si začali pohrávat jako rozverná kočka se zraněnou myší. Karta se zcela obrátila a poločasová prohra o čtyři góly mohla být pro Slovanisty nadmíru milosrdná.

Václavovice si utkání už jen hlídaly

Asi nebude velkým překvapením, že ve druhém poločase už hostující výběr nikam nechvátal a užíval si své více než pohodlné vedení 0:4. Hosté se do útočných akcí už nehnali s největší vervou, jako tomu bylo v prvním dějství.  Byli si dobře vědomi, že stačí zodpovědná údržba. O výhru v zápase už mohla připravit snad jen vlastní nekoncentrovanost. Domácí tým se nezmohl ani po změně stran na zásadnější ofenzivní momenty a vytvoření si vlastních gólových příležitostí. Gólman Sleczka se ještě několikrát ukázal, když ale kryl spíše propagační střely václavovických hráčů. Těžko říct, jestli už se nikomu nechtělo lépe seřídit mířidla, nebo svou roli hrála i postupující únava. Přesto se však hostujícímu výběru podařilo ještě dvakrát pohnout s ukazatelem skóre. Do zápisu o utkání v kategorii střelců se zapsali znovu Biela a Lajčok. Biela s Kozlem se na vítězství s tenisovým výsledkem 0:6 podíleli oba shodně dvěma brankami.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Ostrava
Dneska jsme na Václavky neměli ve všech směrech - TJ Slovan Ostrava- František Sleczka:




Sestavy


TJ Slovan Ostrava
F. Sleczka [-] - T. Bagi [-] , M. Vidlák [-] , D. Trunkát [-] , D. Valder [-] , M. Videnka [-] , L. Ciesarik [-] , J. Paulovič [-] , M. Trávníček [-] , M. Kubinec [-] , J. Voznica [-]

TJ SOKOL Václavovice
D. Kaiser [-] - Z. Bednář [-] , J. Stavinoha [-] , K. Biela [-] , F. Lajčok [-] , M. Slíva [-] , R. Kozel [-] , P. Pojezdala [-] , J. Stibor [-] , A. Langer [-] , J. Berta [-]

ŽK: 25. J. Stibor , 38. P. Pojezdala , 47. R. Kozel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HAVLÍK Přemysl - NĚMEC Martin, PODRAZA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Grossmann

Expert: Zdeněk Nováček
Tip experta: výhra hostů

Pohled na tabulku nepotřebuje hlubší komentář. Dvojka pro Václavky.