1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Hrušova si odvážejí z Brušperka zlaté tři body a už nejsou poslední


Branky


6

Fotbalisté Hrušova porazili poměrně nečekaně mužstvo Brušperka. Obě mužstva okupují spodní patra ligové tabulky a výhra do dnešního dne posledního Hrušova bude pro celé mužstvo infuzí živé vody do dalších bojů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odvážná hra přinesla Hrušovu zasloužené vedení

Hrušov bojuje o holý život. Po dnešním překvapivém vítězství na hřišti favorizovaného Brušperka může mít ale přinejmenším do dalšího kola zase o něco klidnější spaní. Cenná výhra znamená odlepení se ode dna ligové tabulky a na nějaký čas zbavení se existenčních starostí. Více než výhra je možná důležitější zjištění, že Hrušov nehrál vůbec špatně, naopak. Do prvního poločasu vstoupil hostující tým bez bázně a hany a příjemně překvapil svojí sympatickou a odvážnou hrou. Už první minuty napověděly, že se Hrušovští nepřejeli do Bušperka probránit k bodovému zisku. Pokoušeli se hrát aktivně a od začátku byli soupeři vyrovnaným protivníkem. Skvěle chytající hrušovský gólman Kadura místy přiváděl fotbalisty Brušperku k šílenství. Několikrát měl i dobře postavené tyče a s Hrušovany hrálo i potřebné štěstí. Zápas nebyl z kategorie nejpohlednějších, ale účel světí prostředky. Brušperk hrozil hlavně z rychlých protiútoků. Hrušovští zadáci se snažili ve větším počtu podporovat útok. Stávalo se proto, že v defenzívě hostů místy vznikaly prostory k rychlým kontrům a domácí fotbalisté se jich snažili hojně využívat. Na první branku čekalo zhruba 30 diváků do 17. minuty. Po standardní situaci vyplaval na zadní tyči nikým nehlídaný Robin Holub. Osmnáctiletý benjamínek se ale v předbrankovém prostoru zachoval jako zkušený mazák. Umístěnou tečí poslal Hrušov do vedení. Nádherný fotbalový moment i pro nezaujatého diváka. Konec první půle se v pokračujícím čase nesl ve vyrovnaném duchu, kdy ani jeden tým na hřišti vyloženě nedominoval.

Rozpačitý nástup Jiskry do druhé půle ji o body nepřipravil

Druhá půle začala poněkud rozpačitým nástupem hostujícího výběru. Hrušovanům se nepodařilo optimálně navázat na vynikající první poločas. V 60. minutě přišel trest na pasivitu v podobě vyrovnávacího gólu domácích. Do pokutového území přiletěl prudký centr z levé strany a David Cigánek jako příkladný kapitán hlavou nekompromisně zavěsil mimo dosah jinak famózního hrušovského gólmana. Ač původním povoláním stoper, hlavička hráče s číslem 9 zapadla přesně k tyči. Jiskru to ale nezlomilo, právě naopak. V poslední půlhodině se nadechla k velkému výkonu. Dvacet minut před koncem zatáhl hrací předmět do vápna Dominik Pekara a služebně nejstarší hráč Hostů František Dubnický se zorientoval nejrychleji. Pohotové zakončení nestárnoucího Dubnického se později ukázalo být vítězným gólem celého zápasu. Po zbytek zápasu už se oba týmy nezmohly na vytvoření si větší gólové příležitosti. Hrušov si závěr zápasu zkušeně pohlídal. 



Sestavy


SK Brušperk B
D. Bejoch [-] - J. Ranocha [-] , D. Cigánek [-] , M. Kuchař [-] - M. Stralčínský [-] , S. Poloch [-] , D. Solomonovych [-] , A. Pelíšek [-] , V. Šimon [-] , M. Židek [-] , M. Mlčoch [-] -

Jiskra MCHZ Ostrava Hrušov
M. Kadura [-] - Z. Demel [-] , J. Kotlář [-] , J. Mrázek [-] , J. Hurta [-] - F. Dubnický [-] , M. Josefofský [-] - J. Muržin [-] , P. Hudeček [-] , D. Kozel [-] (10. R. Holub [-] ) , D. Pekara [-]

ŽK: 19. D. Solomonovych - 51. F. Dubnický , 89. J. Muržin .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: LEŠKO Martin - HANDLÍŘ Drahoslav, ZÁVADSKÝ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: Rostislav Chodinský
Tip experta: výhra hostů

Hrušovští budou šťastnějším týmem po devadesáti minutách. Budou brát plný počet bodů.

Tip: výhra domácích

Hrušovanům nevěřím, budou rádi za bod, ale nedosáhnou na něj. Brušperk bude slavit za plný bodový zisk.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů