O. Karbusický 65. (p.)
1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 18:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov doma nestačil na Volduchy


Branky


65. O. Karbusický (p.) - 2. D. Rieger , 25. D. Rieger , 60. D. Rieger
12

Touškov ve 22. kole nestačil na Volduchy a na domácí půdě prohrál 1-3. Výborný individuální výkon na hostující straně podal zejména David Rieger, který se postaral o všechny tři góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól hostů

Prvních 15 minut bylo z hostující strany opravdu divokých. Domácí si počínali v obraně laxně a Volduchy si během chvíle vypracovaly několik vyložených šancí, z nichž jednu proměnil ve 2. minutě Rieger. Ve 25. minutě se hostující útočník ocitl v dalším samostatném úniku a i podruhé byl úspěšný. Cca do 30. minuty byly Volduchy lepším týmem, ale poté otěže zápasu převzal Touškov, který soupeře zatlačil na jeho vlastní polovinu. Domácí fotbalisté využili širokého hřiště a přesnou kombinací se několikrát dostali do slibných šancí, snižující branka ale nepřišla. 

Touškov pouze snížil

Po přestávce Touškov pokračoval ve velké aktivitě, ale paradoxně se prosadili opět hosté. V 60. minutě stál na konci dalšího rychlého brejku opět Rieger a střelou k tyči zkompletoval hattrick, čímž potvrdil skvělý individuální výkon. V 65. minutě jeden z hostujících hráčů zahrál rukou v pokutovém území a sudí přisoudil penaltu domácímu týmu. K té se postavil kanonýr Karbusický a přesnou střelou snížil na 1-3. Touškov byl nadále lepším mužstvem, ale v koncovce se mu tolik nevedlo, a proto po 90 minutách ukazovala světelná tabule stav 1-3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Nezvládli jsme úvod utkání. Hosté v první minutě spálili jednu tutovku. Pro nás to mělo být varování. Bohužel druhou šanci už proměnili. Z jejich strany to žádný kolotoč nebyl. Na nás stačil jen důraz, dlouhý balón a rychlý útočník, kterému jsme našimi chybami jeho práci usnadnili. Ve 25. minutě se podařilo najít skulinku mezi stopery i nám. Bohužel náš útočník střelu podél brankáře prováhal. Pravidlo nedáš dostaneš se stalo skutečností. Dlouhý nákop, čtvrtá tutovka hostů a prohráváme 0:2. Ve třicáté minutě jsme poprvé střídali. Do poločasu už ani jeden tým žádnou větší šanci neměl. Po změně stran jsme se snažili změnit hru jak dalším střídáním, tak změnou pozic. Čím dál tím víc však vynikala práce stopera hostů Peška, který byl prostě všude. Naše hra vypadala mnohem lépe. Pod tlakem hrající Volduchy nás však dokázaly potrestat. Do třetice skórující Rieger mohl slavit. Chvíli nato v pokutovém území zahráli hosté rukou a Ondra Karbusický snížil na 1:3. Jak jindy chválím naši obranu, tak tentokrát si vybrala slabší chvíle. Za druhý poločas vyzdvihnul naši zálohu. Starost nám dělá nedostatečný počet šancí. Finální přihrávka, která se nám dařila na podzim a v zimní přípravě, je momentálně fuč.

TJ Volduchy
Emil Gvizd, trenér: Dnes jsme určitě nebyli lepším týmem, ale soupeři jsme udělili lekci z produktivity. V prvním poločase jsme z protiútoků vstřelili dvě branky a cca od 30. minuty byl Touškov jasně lepší. Domácí nás zatlačili na naší půli, ale my jsme po přestávce dokázali opět vsítit gól z brejku. Následně soupeř snížil z pokutového kopu, my jsme si však dvougólový náskok pohlídali a vezeme ze hřiště soupeře cenné vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
J. Krásl [-] - J. Popelka [-] (46. L. Šumský [-] ) , L. Hodek [-] , P. Vyšata [-] , R. Voith [-] , P. Foltýn [-] (85. F. Nedvěd [-] ) , Z. Rolko [-] , J. Zahradník [-] (34. O. Karbusický [-] ) , D. Fajer [-] , M. Šiml [-] , A. Šimice [-]

TJ Volduchy
M. Černý [-] - J. Černý [-] , L. Pokorný [-] (88. M. Vávra [-] ) , R. Pernica [-] , J. Bezděk [-] , M. Pašek [-] , D. Rieger [-] (90. A. Řehoř [-] ) , J. Přibík [-] , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , J. Nedorost [-]

ŽK: 77. P. Foltýn , 87. R. Voith - 71. J. Straka , 83. J. Nedorost .
Hráči zápasu: J. Černý , D. Rieger .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: REIPRICH Václav - BUCHTELÍK Lukáš, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Ondřej Buchtelík
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnaný zápas, ale Touškov doma neztratí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza