J. Bron 68.
1:1
(0:0)
83. J. Burda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příkosice si z Volduch vezou bod


Branky


68. J. Bron - 83. J. Burda
12

Volduchy remizovaly na domácím hřišti s Příkosicemi 1-1. Celých 90 minut bylo nesmírně vyrovnaných a diváci se nedočkali mnoha šancí. V 68. minutě otevřel skóre zápasu domácí Bron. Příkosice po inkasované brance bojovaly a odměnou jim byla vyrovnávací branka ze 83. minuty, kdy se trefil Burda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

Ve vyrovnaném prvním poločase byly Volduchy o něco aktivnějším týmem a soupeře z Příkosic dostaly několikrát nepříjemně pod tlak. Ve výsledku z toho byla jedna vyložená šance, kterou ovšem domácí fotbalisté neproměnili. Hosté museli ve 27. minutě střídat, když už v zápase nemohl z důvodu zranění pokračovat Matoušek, kterého vzápětí nahradil Bajanaru. Ve 29. minutě zajel do protihráče Pražák a rozhodčí to ocenil žlutou kartou. Příkosice poctivě bránily a domácí tým se jen velmi těžko dostával do šancí. Po 45 minutách byl stav 0-0.

V druhém poločase se hra nezměnila

Do druhého poločasu udělal domácí trenér Gvizd dvě změny. V zápase skončili Pernica a L. Straka a místo nich přišli Bron a Pokorný. Že to byl dobrý tah, se ukázalo v 68. minutě. Volduchy rozehrály stadardní situaci, po které se dostal k míči právě střídající Bron a se štěstím překonal gólmana Příkosic. Vedení domácího týmu však netrvalo dlouho. V 83. minutě si po skrumáži v pokutovém území našel balón hostující Burda a krásnou střelou vyrovnal na 1-1. Víc gólů už diváci bohužel neviděli, a tak si týmy body rozdělily po remíze 1-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Volduchy
Emil Gvizd, trenér: Dnešní utkání bylo velmi vyrovnané, soupeř na nás byl velmi dobře připraven a bylo vidět, že si přijel pro bod. Po přestávce jsme šli do vedení, ale bohužel po našem nedůrazu v pokutovém území Příkosice vyrovnaly. Na druhou stranu si myslím, že po průběhu zápasu je remíza pro oba celky zcela zasloužená.

TJ Čechie Příkosice
Tomáš Pražák, hráč: Vyrovnaný zápas, Volduchy měly určitě více šancí, ale řekl bych, že konečná remíza je pro oba týmy zasloužená.



Sestavy


TJ Volduchy
M. Černý [-] - R. Pernica [-] (46. L. Pokorný [-] ) , M. Pašek [-] , J. Přibík [-] , J. Nedorost [-] , F. Melka [-] , L. Straka [-] (46. J. Bron [-] ) , J. Straka [-] , D. Rieger [-] , F. Škarda [-] , J. Černý [-]

TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - O. Kapoun [-] (65. M. Lukeš [-] ) , A. Matoušek [-] (27. M. Bajanaru [-] ) , M. Janák [-] , V. Šmolík [-] , J. Novák [-] , J. Burda [-] , T. Pražák [-] , P. Gosza [-] (83. T. Jelínek [-] ) , J. Čada [-] , L. Forejt [-]

ŽK: 54. M. Pašek , 64. J. Bron - 29. T. Pražák , 62. M. Janák .
Hráči zápasu: J. Černý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - STANĚK Petr, NOVÁK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Dmytro Dergachov
Tip experta: výhra domácích

Málokdo získá body ve Volduchách, domácí zvítězí.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích