0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 14:00

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice podruhé za sebou vyhrály a už jsou zase první


Branky


18

Kralovice venku dlouho nevyhrály a Smíchov dlouho nevyhrál doma. Kralovice naposledyy braly tři body z venkovního zápasu ze zápasu s Rokycany, Smíchov před vlastními fanoušky bral naposledy všechny body proti... Rokycanům. Kralovice tuto nelichotivou sérii utnuly a Smíchov porazily 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe do zápasu vstoupili domácí. Hosté kupili nepřesnosti a domácí se dostali i do lehkého tlaku. Z toho se hosté bez větších potíží dokázali vymanit a navíc se dostali do vedení. Smíchovští polevili s koncentrací a když se trefil Petr Gažák, Kralovice v Plzni vedly 1:0. Šance přibývaly a s tím i další gól. Krátce po úvodní brance ze 37. minuty přidal druhou branku v zápasu ve 43. minutě Pavel Koča a Kralovice tak šly do kabin s lepší náladou.

 

Ve druhém poločase byli lepčím týmem domácí výběr. Po chybách v řadách Kralovic mohli snížit a vrátit se tak do zápasu. Žádná ze střel ale za Bodurkovými zády neskončila. Kralovice se soustředily na to, aby neinkasovaly a nedostaly se tak pod tlak. To se jim nakonec povedlo a z Plzně vezou 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: Do zápasu jsme vstoupili lépe, prvních dvacet pět minut jsme byli aktivnější, vytvářeli tlak, ale poté přišel náš klasický výpadek, kdy jsme si během několika minut nechali utéct celý zápas. V druhé půli jsme byli opět, z mého pohledu, lepším týmem, který si vytvořil několik velkých šancí, ale které jsme na rozdíl od Kralovic a každého jiného soupeře, se kterým jsme na jaře hráli, nedokázali proměnit. Je velmi frustrující, když náš herní projev odpovídá týmů bojující o první třetinu tabulky, ale naše impotentnost v útočné a nedůslednost v obranné fázi nás dostávají do boje o záchranu.

TJ Sokol Kralovice
David Běláč, hráč: Začátek zápasu byli domácí lepším týmem. Náš nástup byl pomalejší se spoustou nepřesností. Postupně jsme hru zlepšili a dokázali si vytvářet šance, z nichž 2 vedly ke gólům. Druhý poločas jsme nezačali vůbec dobře a soupeř mohl snížit po našich chybách. To se naštěstí nestalo a zbytek zápasu jsme se spíše soustředili na udržení dvoubrankového vedení. Celkově to byl vyrovnaný a bojovný zápas.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - M. Kuráž [-] (46. K. Fajfrlík [-] ) , J. Přibáň [-] , D. Titlbach [-] , D. Bešta [-] , J. Krčál [-] (25. J. Marek [-] ) , M. Fujan [-] , P. Konopík [-] (60. D. Tobrman [-] ) , T. Sládek [-] , F. Krejčí [-] , J. Černý [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - D. Běláč [-] , L. Sládek [-] , D. Sládek [-] (77. P. Vrána [-] ) , M. Pánek [-] (85. P. Bulín [-] ) , P. Gažák [-] , J. Lavička [-] , P. Koča [-] , T. Kříž [-] , M. Řenč [-] , O. Berbr [-]

ŽK: 69. M. Fujan - 80. M. Pánek .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Marek Kužma
Tip experta: výhra hostů

Smíchov je určitě nepříjemný soupeř, ale pokud Kralovice budou hrát svojí hru, tak odjedou se třemi body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů