Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.03.2023 12:00

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase Žákavy a Kaznějova padlo znovu 6 gólů, tentokrát se body dělily


Branky


17

V zápasech těchto dvou týmů góly padají. Vždyť v létě vyhrál Kaznějov nad Žákavou 4:2. Jinak tomu nebylo ani tentokrát. Branky padaly na obou stranách. Zápas vítěze nepoznal a tak si oba týmy body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když se po 6 minutách hry prosadil kaznějovský Jan Vondráček, vypadalo to že ambiciózní tým přes zimu opustila výsledková mizérie, která Kaznějov postihla ve druhé polovině podzimu. 3bodový výsledek ale drželi hosté pouze 17 minut, když srovnal domácí kapitán Ondřej Soukup. Kaznějov si ale vzal brzy vedení zásluhou, rovněž kapitána, Jakuba Vondráčka zpět. Hosté přidali ještě jednu branku, když se ve 36. minutě prosadil hrotový utočník Tuan Anh Dinh, vedli hosté 3:1. Další branka už v první 45minutovce nepadla, a do kabin tak šli v lepší náladě hosté.

 

Domácí působili herně lépe, do šancí se dostávali, produktivita ale vázla. To se významě změnilo v první čtvrt hodině druhého poločasu, když nejdříve v 53. minutě snížil Michal Skala, 7 minut po něm srovnal Tomáš Nekola a bylo to rázem 3:3. Oba týmy chtěli přelít vedení na svou stranu, čtvrtou branku ale ani jeden z týmů nevstřelil, a tak si oba týmy body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Václav Maněna, trenér: Fotbalově jsme byli asi lepší ale hosté potrestali všechny naše chyby. Měli jsme hodně slibných šancí na vstřelení branky, ale v koncovce jsme se trápili. Vzhledem k průběhu je remíza pro nás ztráta.




Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - V. Mencl [-] , J. Smazal [-] (46. M. Soukup [-] ) , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] (71. M. Štětina [-] ) , M. Boukal [-] , S. Nekola [-] , O. Šimek [-] , J. Aubrecht [-]

FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - T. Dinh [-] , M. Mareš [-] (68. D. Vinkler [-] ) , L. Filipec [-] , J. Vondráček [-] , D. Kovář [-] , J. Hyneš [-] (89. . Müller [-] ) , J. Kiss [-] (46. V. Vašíček [-] ) , R. Švátora [-] , M. Vondráček [-] , J. Vondráček [-]

ŽK: 11. M. Boukal , 65. O. Soukup - 58. M. Vondráček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NESVADBA Karel - LIŠKUTÍN Antonín, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra hostů

Na podzim jsme Žákavu ve všech směrech přehráli, během podzimu dokázali domácí své výkony zvednout. Přesto věřím, že jsme se v zimě kvalitně připravili a odvezeme si všechny body do Kaznějova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích