4:1
(2:1)
18. D. Kroc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:15

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brož s Jarolímem se s Nýrskem loučili výhrou


Branky


6. J. Pavlík , 9. I. Varga , 76. I. Varga , 89. I. Varga - 18. D. Kroc
21

Pro Martina Brože, kapitána Nýrska a dlouholetou brankářskou oporu v osobě Františka Jarolíma, to byla povedená rozlučka s modro-bílým dresem. Nýrsko totiž po delší době předvedlo parádní výkon a v otevřeném fotbale nakonec rozstřílelo Radnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Nýrska

Zápasu předcházela děkovačka oběma hráčům za jejich působení v týmu a poté už mohla rozhodčí Mifková odstartovat přímý souboj o čtvrté místo. A domácí do něj vstoupili velmi dobře. Po prvním rohovém kopu Vaščák nepřesvědčivě odvrátil centr a míč se odrazil od radnického Valenty do brány, který s tím v souboji s Pavlíkem už pramálo mohl udělat. O pár minut déle sedomácí radovali podruhé, když na vápeně nabil Imrich Varga a propálil brankáře na přední tyči. Vypadalo to, že to bude jasná záležitost domácích, ale po několika dalších šancích jejich aktivita pomalu uvadala a i hosté mohli skórovat. Dočkali se v 18. minutě zásluhou Davida Kroce, který utekl všem domácím obráncům. Oba týmy mohli poté minimálně dvakrát gól vsítit, ale ani jednomu se nedařilo a tak bylo do druhého poločasu ještě vše otevřené.

 

Radnice sahaly po srovnání, marně

Hosté chtěli ve druhé půli minimálně srovnat, ale nejblíže brance byl až střídající Daniel Krč, který napálil břevno. Velké gólovky byly i na straně domácích, které ale povětšinou zastavil ve vzdušném souboji Volák. Až v 70. minutě se dostal do souboje s vysokým Pavlíkem, který dopadl remízou a následnou dorážku se mu ještě podařilo vytěsnit reflexivně nohou. Poté ale musel být ošetřen po úderu do nosu a spuštěnou krev. Několik minut se čekalo, aby následoval asi nejpovedenější rohový kop celého zápasu, na který ale nikdo z domácích nedosáhl. Nemuseli ale litovat, když o pár minut později využili ztráty míče na středu hřiště a po průnikové přihráve se dostal míč před bránu pro Imricha Vargu, na jehož střelu si brankář sáhl, ale na vytěsnění to nestačilo. Časem bylo jasné, že hosté ani s bodem neodjedou a nechají čtvrtou příčku svému soupeři. Do brány Radnic se na pár minut také dostal Štefan Körner, který se brzy vyznamenal povedeným zákrokem. Ale i jeho nakonec Varga překonal a připsal si hattrick.

 

Po utkání si každý myslel, že Nýrsko nakonec skončí na 4. místě a Radnice na pátém. Jenže vítězství Lhoty nad Petřínem to celé promýchalo a právě Lhota nakonec díky rozdílům v minitabulce tří týmů urvala na poslední chvíli bramborovou medaili. Pro Radnice díky skóre ze vzájemných zápasů těchto tří týmů nakonec dopadla pátá pozice a šestá, i přes výhru v posledním kole, nakonec připadla Nýrsku.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, záložník: Hrálo se dopoledne, což si myslím, že pro kluky z Radnic to bylo trochu za trest, protože k nám je to daleko. Ale bylo krásné počasí a trávník taky krásnej, takže ideální stav. Začátek se nám velice povedl, když jsme po 9 minutách vyhrávali 2:0. Následně přišla ode mě hrubka jako blázen a hosté snížili na 2:1 a tak se šlo i do kabin. Po celou dobu si myslím, že to byl pohledný fotbal a diváci se bavili. Po gólu na 3:1 to hosté vytáhli a my přidali poslední gól. Pro nás snový konec po takovém jaře co jsme měli, takže aspoň nějaká spokojenost tam je. Děkujeme fanouškům a všem, kteří se okolo fotbalu v Nýrsku točí a hurá do další sezóny.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Nadstandardní přeborový fotbal, obě mužstva chtěla hrát útočný fotbal. O osudu utkání rozhodlo rychlé vedení domácích, potom jsme hru vyrovnali, vstřelili kontaktní branku, ale vabank hra v závěru utkání určila konečný výsledek 4:1. Nejsme smutní, jsme na sebe hrdí, protože když se nic nezmění, minimálně vyrovnáme tabulkové umístění z minulé sezony, což je ve vyrovnané soutěži pro náš skromný oddíl mega úspěch.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - J. Pavlík [-] , R. Dvořák [-] , M. Bastl [-] (82. J. Taušek [-] ) , A. Antonovics [-] , Z. Mašek [-] (82. P. Výtisk [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , I. Varga [-] , Š. Švec [-] (67. V. Bořánek [-] ) , Š. Švec [-] , M. Brož [-] (90. A. Strnad [-] )

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] (86. Š. Körner [-] ) - P. Valenta [-] , L. Aubrecht [-] , D. Fencl [-] - J. Vaščák [-] , L. Brož [-] - M. Habr [-] (64. T. Kroc [-] ) , Š. Huttr [-] (64. M. Krč [-] ) , D. Kroc [-] , M. Svoboda [-] (64. D. Krč [-] ) , P. Spěváček [-]

ŽK: 37. K. Kalivoda ml. .
Hráči zápasu: I. Varga .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - RUBÁŠ Jaroslav, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích