1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nepoznalo vítěze, Holýšovu se vzdálila jistota záchrany


Branky


24

Nejsledovanějším utkáním krajského přeboru bylo derby mezi Staňkovem a Holýšovem, které navštívilo pěkných 250 diváků! Hosté potřebovali všechny tři body, ovšem pro Staňkov se rýsovala předposlední možnost alespoň jednou získat tříbodovou výhru v letošním ročníku krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku zápasu si museli diváci počkat až do druhého poločasu. To domácí využili dvojité ztráty míče na půli hřiště při konstruktivnější rozehrávce a následně Jakub Šimůnek z úhlu propálil na zadní tyč brankáře Zacha. Dlouho se zdálo, že Staňkov své vedení udrží až do konce, ale i domácí udělali hrubku v obraně při nepokrytí dlouhého centru, k němuž se prodral zkušený Václav Šperl, jenž zavelel k obratu, který zde před rokem právě v záveru zápasu holýšovští dokonali. Ovšem nyní k tomu nedošlo a oba celky se nakonec rozloučili s jedním bdem na svá konta.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, vedoucí mužstva: Chtěli jsme samozřejmě v derby něco uhrát, chybělo deset minut k výhře, ale soupeř po Šperlovo vyrovnávací brance v 80. minutě, kdy po jediném zaváhání našich jinak výborných obránců Drudíka s Dolejšem, měl ještě obrovskou šanci, ale přežili jsme. Takže bodík v derby se silným soupeřem nabitým zkušenými fotbalisty určitě náš tým bere.

FK Holýšov
Miroslav Zach, brankář: Šanci stáhnout Rapid jsme moc nevyužili. Přišlo mi, že jsme si mysleli, že se to ve Staňkově vyhraje samo. Zápas neměl vůbec žádný emoce a ani bych neřekl, že to bylo derby. Úroveň zápasu byla fakt strašná. Staňkov asi zaslouženě dal z kraje druhé půle gól a pak to chtěl udržet. Nám celý zápas nevycházela koncovka nebo jsme se do ní ani pořádně nedostali. Začali jsme to kopat jen dlouhý a naštěstí jeden nákop přelétl obranu a Šperlík sróvnal. Nakonec jsme mohli i vyhrát posledním rohem, kdy se to tam odrazilo Šperlíkovi na nohu a on trefil tyč. Příští týden musíme porazit Mýto a věřit v zázrak, abychom se baráži vyhnuli.



Sestavy


FK Staňkov
D. Pokorný [-] - M. Liška [-] (88. F. Sedlačko [-] ) , T. Kopecký [-] , D. Drudík [-] , F. Dolejš [-] - J. Vrba [-] , J. Šimůnek [-] , O. Hrdina [-] , J. Kubina [-] (78. M. Kastl [-] ) , T. Pitipáč [-] (67. A. Kolros [-] ) - M. Bozděch [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - Y. Levchenko [-] , T. Syrovátka [-] , R. Kraus [-] (66. A. Kozák [-] ) , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , M. Růžička [-] , M. Černohorský [-] , L. Prokop [-] , L. Hess [-] , D. Zavadil [-]

ŽK: 41. J. Šimůnek - 4. L. Hess .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - STREJCOVÁ Tereza, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Pokud nastoupí Holýšov v silné sestavě, tak si s bojovným Staňkovem poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

31. 5. 2023 09:45
Výhra domácích

Tip: výhra hostů

31. 5. 2023 09:40
Luky myslím, že rozhodne Tomáš Pitipáč z penalty v druhém poločase. Body zůstanou doma.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích