4:1
(1:1)
22. M. Skala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V deseti lidech nasázely 4 góly. Vejprnice trestaly neproduktivní Nepomuk


Branky


22

Málokdy vídaný obrat za nepříznivého početního stavu hráčů týmu, který mohl prohrávat i dvoubrankovým rozdílem. Nakonec ale utkání zvládl na jedničku a zaslouženě si dokráčel pro všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vejprnice si v úvodu poločasu vytvořily na pěkně připraveném hřišti několik zajímavých příležitostí, ale ty proměnit nedokázal. Možná i zde platilo pravidlo nedáš - dostaneš, protože jednu z prvních větších šancí Nepomuku proměnil ve 22. minutě Matěj Skala. O pár minut později se do další gólovky hnali opět hosté a zde za záchrannou brzdu zatáhl pár metrů před šestnáctkou domácí kapitán Vladimír Puhlovský. Vědom si svého prohřešku přijmul trest a odešel předčasně do kabin. Nepomuk tak měl před sebou hodinovou přesilovku, kterou mohl do poločasu ještě jednou proměnit, ale útok dva na jednoho nevyřešili hosté správně. A prakticky z následné akce na druhé straně se z dálky do míče opřel Libor Rada, který srovnal na poločasových 1:1.

 

Nepomučtí věděli, že jsou v početní výhodě, ale možná právě proto byli ještě více svázáni s výsledkem cokoliv udělat. Jenže když v 50. minutě zakončil přesně Adam Heller, už bylo pozdě na vymýšlení. Vejprnický vlak se rozjel a během následujících 10 minut se prosadili ještě Daniel KřemenákMatěj Kouřil. Stav 4:1 byl pro Nepomuk přliš krutý, ale hostům se vážně nedařilo. V poslední půlhodině se navíc nedokázali prosadit tak jednoduše jako domácí a nakonec tento stav setrval až do závěrečného hvizdu.

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: První poločas se nám nepovedl. Sice jsme ze začátku měli 2-3 možnosti, kdy jsme mohli skórovat, ale gól jsme nedali. Pak jsme spíš dělali chyby, které soupeř trestal. Po první se dostal do vedení a po druhé jsme šli do deseti. Naštěstí máme v týmu nesmrtelného Libora Radu, který to vzal na sebe a těsně před poločasem střelou z dálky vyrovnal. Za druhou půli musím před všemi hráči smeknout. Hráli jsme přesně jak jsme si o poločase řekli a jak by měl asi tým, který je v oslabení, hrát. Dali jsme branky po hezkých kombinacích a že nás bylo o jednoho míň nakonec ani nebylo znát.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: První půle od nás byla dobrá, ale paradoxně se potvrdilo to, jak dobře se občas hraje v 10 lidech. V první půli jsme šancí měli řekl bych dost a to vyloučení spíš pomohlo domácím, než nám. Ještě za stavu 0:1 jsme šli sami na bránu, nevyřešilo se to dobře, no a vzápětí jsme inkasovali na 1:1. Nejhorší je, že kluci už jsou v takové pohodičce, že už se nic neděje, když máme dost bodů. Nikdo nemá motivaci po tom, co je jistá záchrana, dále pracovat na více bodech a vše je takové pohodlné. Což je hrozně špatně, že se hraje pouze za tím účelem udržet soutěž. Pak se k tomu tak přistupuje.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křemenák [-] , A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , T. Kotva [-] (84. J. Milota [-] ) , R. Dvořák [-] (75. J. Pospíšil [-] ) , J. Bayer [-] (46. L. Sobolík [-] ) , M. Majerčík [-] , L. Rada [-] , M. Kouřil [-]

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - M. Kašpar [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , L. Sládek [-] (61. J. Kohout [-] ) , J. Kozák [-] (72. D. Jára [-] ) , A. Viktora [-] (75. V. Hejpetr [-] ) , M. Skala [-] , J. Chalupný [-] , T. Voráček [-] , M. Berkovec [-] (61. J. Vosyka [-] )

ŽK: 53. L. Sládek , 75. T. Voráček , 79. J. Chalupný . ČK: 30. V. Puhlovský .
Hráči zápasu: D. Svoboda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - KRŮS František, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Pokud Nepomuk zopakuje výkon z minulého víkendu proti nám a přidá větší efektivitu v podobě navrátivšího kanonýra Knappa, tak ve Vejprnicích neprohraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů