Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2023 18:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jako hra kočky s myší, komentoval po zápase trenér Petřína


Branky


18

Měl to být zajímavý, možná i vyrovnaný souboj druhého se třetím. Ale předzápasová motivace petřínských hráčů i s ohledem na okolnosti při výběru hrací plochy soupeřem, nakonec rozhodla o tom, že Chotíkov odjel s kanárem. V posledním zápase sezóny tak bude muset uhrát alespoň bod, aby si svou druhou příčku pojistil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už začátek zápasu byl pro výsledek rozhodující. Matěj Štefl se opět utrhl ze řetězů a dostával se do jedné šance za druhou. Příhodně si ale pro střílení svých branek vybral minutáž, která obsahovala jeho číslo 7, které na dresu nosí. Petřín dostával postupně do vedení v 7., 27. a 37. minutě, kdy skompletoval hattrick z pokutového kopu. A pokud si hosté mysleli, že možná ještě milosrdných 3:0 po poločase bude ještě možné zvrátit, byli na omylu.

 

Po výměně stran se dvěma slepenými góly v 53. a 55. minutě prosadil kapitán týmu Petr Škarda Lukáš Kotěšovec. Na to už reagovala chotíkovská lavička trojím střídáním zkušených hráčů zřejmě s vědomím, že zde už nic dobrého nevznikne. I Petřín měl do 62. minuty vystřídáno celkem čtyřikrát, což ale dravému mládí nebránilo ve skórování další branky, opět Lukášem Kotěšovcem. A tenisový kanárek byl na světě. Rukavice zabalil i Dominik Bejdák, kterého v bráně nahradil mladý Martin Plic. Ten vy zbylé čtvrthodince už neinkasoval a jelikož se Chotíkov ani jednou neradoval, skončil zápas výsledkem, který asi málokdo s ohledem na postavení obou celků čekal.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, trenér: Upřímně, tento zápas se mi asi ani hodnotit nechce. Spíše než souboj mezi 2. a 3. týmem tabulky to více připomínalo hru kočky s myší! Soupeře jsme dokonale a tvrdě ztrestali za výběr hrací plochy, kdy přestože mohli, tak neodsouhlasili férovku na přírodní trávě (nikomu již o nic nešlo) a raději se chtěli zbaběle bránit na naší malé umělce. Tu jsme sice měli v IS, a tudíž na to měli plné právo, nicméně v pátek večer na Petříně dostala v očích soupeře přednost "milosrdná porážka" před špičkovým krajským fotbalem. I proto jsem vlastně rád za výsledek jaký ve finále je a nutno dodat, že pro Chotíkov byl ještě hodně milosrdný. Nakonec bych vlastně asi rád Petrovi poděkoval, protože takhle nažhavené naše borce jsem před zápasem snad ještě neviděl. Předzápasové emoce pak totiž dokázali na hřišti přetavit ve fantastický výkon a konečné skóre je toho nejlepším důkazem.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Že to asi nebude náš den, jsem tušil už v týdnu vzhledem k personálnímu a zdravotnímu stavu týmu. A na hřišti se to jen potvrdilo. Petřín má z nepochopitelných důvodů psanou umělku, nikdo nám v týdnu nezavolal, tak jsme na jejich hru přistoupili a odehráli zápas na ní. V zápase jsme byli jednoznačně horší od začátku až do konce, prakticky bylo rozhodnuto už o poločase, a druhý se tak nějak z povinnosti dohrával. Petřín hrál jednoduše, účelně, rychle a my se vůbec nechytali a výsledkem byl tenhle debakl. Nicméně je to pořád prohra za tři body, ze které v našem věku nebudeme dělat velkou show a už vůbec ne žádnou vědu. Pořád máme všechno ve svých rukou, tak jak jsme chtěli. V pátek je naším jednoznačným cílem potvrdit druhé místo v tabulce a za tím si jdeme.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - L. Kotěšovec [-] , J. Havelka [-] , J. Šulc [-] , M. Vanc [-] (62. T. Václavík [-] ) , D. Tříska [-] (62. M. Brož [-] ) , J. Tětek [-] (46. J. Flachs [-] ) , A. Rada [-] (46. L. Maxa [-] ) , P. Škarda [-] , M. Štefl [-] (73. J. Veselý [-] ) , M. Trojovský [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] (77. M. Plic [-] ) - A. Cirok [-] , J. Kellner [-] (57. P. Kolesa [-] ) , K. Klepal [-] , M. Prais [-] , J. Vlk [-] , K. Rozboud [-] (57. R. Vomáčka [-] ) , J. Vild [-] , P. Kučera [-] (57. J. Benedikt [-] ) , T. Denk [-] (75. Š. Kolesa [-] ) , B. Buchta [-]

ŽK: 24. J. Vild , 36. D. Bejdák , 38. J. Kellner , 55. P. Kučera .
Hráči zápasu: L. Kotěšovec , P. Škarda , M. Štefl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PASTYŘÍK Tadeáš - KRŮS František, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Rád bych Chotíkovu oplatil podzimní porážku a věřím, že tento šlágr zvládneme. Dopředu se však omlouvám trenérovi hostů, že opravdu máme bohužel problémy se závlahou a pokud se nepodaří hřiště dostatečně navlhčit, tak to opravdu není žádná naše taktika.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů