1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 18:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nejmenší hráč na hřišti opět hlavou skóroval


Branky


19

Mýto má v osobě zkušeného Petra Štycha neuvěřitelně platného hráče do vzdušných soubojů. Tento hráč menšího vzrůstu, který se na hřišti běžně potkává s o hlavu vyššími hráči, si pravidelně nachází místa, odkud se dokáže hlavou prosadit a nikdo s tím nic nedokáže dělat. Skóroval i nyní a hlavou musel odpovědět Fikrle na druhé straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V pěkném areálu ex-divizního Mýta všichni přítomní čekali na první šanci do 15. minuty. To se po rohovém kopu opřel do odraženého míče Brož, jeho střela se po zákroku Lišky dostala na malé vápno až k Hatinovi, který ale nepochopitelně poslal míč mimo branku. Domácí to ale mrzelo jen chvíli. V 18. minutě se totiž znovu z rohu zahrávaného Inemanem dostal k hlavičce na zadní tyči osamocený Štych a poslal Mýto do vedení. Obdržená branka jakoby dala impuls ke zvýšení hostujícího snažení. První světlý moment před brankou domácích byla ve 22. minutě hlavička kousek vedle tyče od Čupalky. Hned v další minutě se k ráně uvnitř vápna po přihrávce Ježka dostal Klekner, ale Vild se prostřelit nenechal. Do třetice už se Rapid radoval. Ve 30. minutě se na lajně uvolnil Štěpán Fikrle, obešel dva hráče a přesným centrem vybídl Matěje Fikrleho, který jeho nabídkou nepohrdl a vyrovnal. 

 

Druhý poločas příliš vzruchu nepřinesl. Jeden z mála pokusů měl na svědomí ze standardní situace v 62. minutě Štěpán Fikrle. Ten ale mířil mimo tyče. V 72. minutě se do zakončení dostali i domácí. Tečovanou střelu Inemana však Liška vyrazil. V 80. minutě se za obranu dral Hatina, ale jeho střelu z kraje vápna Liška dobrým zákrokem vyrazil na roh. V závěru utkání už jen mířil vysoko nad bránu po rohu Čupalka.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Matěj Spěváček, trenér: Zápas s Rapidem jsme chtěli doma potvrdit za 3 body a po zbytek sezóny už být v klidu. Bohužel utkání nenabídlo vůbec nic z obou stran a remíza je zasloužená. Pokud budeme chtít navázat na naše výkony a výsledky z minulých kol, musíme být více aktivní.

SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Zápas se skorosousedem v tabulce z Mýta se nesl v duchu hlavně nedostat gól a tomu odpovídala i hra. V první půli domácí hrozili po rohových kopech, kdy nás dvakrát podržel Liška. Jednou selhali ve vyložené šanci a jednou jsme úplně ignorovali hráče na zadní tyči, který dal na 1:0. My jsme pak dopředu vyprodukovali jedinou, ale za to asi nejhezčí akci zápasu, kdy po průniku ze strany Štěpán Fikrle našel bráchu Matěje a ten hlavou k tyči nedal Vildovi šanci. Tím, až na jednu střelu domácích, po zbytek zápasu skončila práce pro oba gólmany a druhá půle se tak trochu dohrávala. Zápas skončil asi spravedlivou remízou, která pro nás až tolik v tabulce neřeší, ale bod z venku je pořád bod z venku.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - T. Hatina [-] , M. Ineman [-] , P. Štych [-] (81. S. Mackovič [-] ) , M. Lávička [-] , M. Melka [-] , M. Brož [-] , M. Lupáč [-] , J. Melka [-] , J. Hereit [-] , R. Lang [-] (61. R. Chvála [-] )

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - P. Řezníček [-] , Š. Fikrle [-] (90. T. Křen [-] ) , M. Jandík [-] , Š. Fikrle [-] (75. P. Nový [-] ) , T. Ježek [-] , M. Fikrle [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] (66. V. Agapkin [-] ) , J. Kadlec [-] (46. D. Pešek [-] ) , M. Bezukh [-]

ŽK: 43. T. Hatina , 88. S. Mackovič - 53. P. Řezníček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠIMEK František - FILLINGER Miloš, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích