T. Pitipáč 39. (p.)
T. Pitipáč 75. (p.)
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři penalty v zápase, ale ta poslední Staňkov hodně bolela


Branky


39. T. Pitipáč (p.) , 75. T. Pitipáč (p.) - 19. I. Varga , 35. P. Výtisk , 92. K. Kalivoda ml. (p.)
20

Při klesající formě Nýrska měli staňkovští možnost snadnějšího bodového zisku, než například na podzim a v zápase toho mohli více než využít. Štěstí v závěru zápasu se ale nakonec přiklonilo na stranu Nýrska, které si odvezlo všechny 3 body. Jak utkání hodnotí zástupci obou celků?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, vedoucí mužstva: Zápas s Nýrskem průměrné úrovně. Bylo vidět, že favorizovaní hosté, i když vedli po minele našeho Vrby a následné brance následující, nebyli zrovna tak dominantní jak všichni asi čekali a my jsme s nimi odehráli naprosto vyrovnaný zápas. O bod nás připravila až penalta v 92.minuntě.

FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, hráč: Ta naše mizérie trvá už celé jaro. Jak se blíží konec sezóny, tak jsme se nesešli vůbec zdraví... Půlka z nás laboruje s něčím. Zápas ve Staňkově byl opět z naší strany šílenej. Vedli jsme sice 2:0 ale do poločasu jsme udělali chybu a z penalty dostali gól na 2:1 a do toho se nám zranil gólman Martin Toul, který si při jednom fantastickém zákroku vykloubil rameno. Šel tam marodící Fanda Jarolím, který má problém s třísly, takže zraněnej za zraněného. Po poločase musela být další změna, jelikož Petrovi Výtiskovi se točila hlava a nebylo mu vůbec dobře, tak tam šel další marod Zbyněk Mašek. Přestali jsme úplně hrát a po individuální chybě posledního hráče Jakuba Pavlíka a následnému souboji tělo na tělo Staňkovský hráč, který byl Kubovi do pasu padl ve vápně a sudí nepochopitelně nařídil druhou penaltu. Prostě hlava nám to nebere do teď. Dále byla další sporná situace kolem staňkovského vápna, kde opět Kuba Pavlík si propíchl míč mezi třemi hráči a upadl. Ale na rozdíl od kluka ze Staňkova se přiznal, že upadl sám. Tak byla penalta odvolána. Tím pokračovalo naše trápení, ale naštěstí fotbalovej bůh nás má asi trochu i rád a v druhém případe opět faul na Kubu Pavlíka a nařízena penalta někdy v 90. minutě, která už byla. Se štěstím výhra 3:2 a to se musel Fanda Jarolím ještě sakra snažit, aby z posledního brejku domácích, kde jsme opět nepochopitelně propadli, úžasným zákrokem nám pojistil 3 body.



Sestavy


FK Staňkov
D. Pokorný [-] - F. Dolejš [-] , D. Drudík [-] , M. Liška [-] (72. J. Mařík [-] ) , J. Vrba [-] - O. Hrdina [-] (86. F. Sedlačko [-] ) , T. Pitipáč [-] , M. Kastl [-] (72. T. Kucharič [-] ) , M. Bozděch [-] - A. Kolros [-] (86. V. Mifek [-] ) , J. Šimůnek [-]

FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] (46. F. Jarolím [-] ) - J. Pavlík [-] , M. Brož [-] , A. Antonovics [-] , V. Bořánek [-] , D. Vávra [-] (68. J. Taušek [-] ) , I. Varga [-] , Š. Švec [-] , P. Výtisk [-] (62. Z. Mašek [-] ) , Š. Švec [-] , K. Kalivoda ml. [-]

ŽK: 64. D. Drudík - 56. K. Kalivoda ml. .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - BOGDAN Gabriel, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů